Γιορτινή… ντρίμπλα ΑΕΚ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ βγήκε από το… ψυγείο, μαζί με τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ, αποτελούμενη από τους Ντέμη Νικολαΐδη, Τάκη Κανελλόπουλο και Νίκο Κούλη, συναντήθηκε με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, αιφνιδιαστικά, χθες το πρωί, και συζήτησαν το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στον χώρο του ΟΔΔΥ και όπως είπε, μετά τη συνάντηση, ο Ντέμης Νικολαΐδης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δούλευαν πάνω στο θέμα, όλο αυτό τον καιρό. «Συζητήσαμε για το γνωστό θέμα, δηλαδή το γήπεδο που ευελπιστούμε ότι θα φτιάξουμε. Το ραντεβού αφορούσε κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του ΟΔΔΥ. Ολο αυτό το καιρό που δεν έβγαινε κάποια εξέλιξη προς τα έξω, εμείς δουλεύαμε πάνω στο νομικό πλαίσιο της υπόθεσης. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Ενωσης».

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη συνάντηση είχε γίνει πριν από περίπου οκτώ μήνες. Τότε, ο κ. Νικολαΐδης είχε ανακοινώσει ότι η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει για την περιοχή του ΟΔΔΥ. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σουφλιάς δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ διευκρινίστηκε ότι δεν έχει κλειστεί από τώρα κάποιο νέο ραντεβού μέσα στο 2007.

Στα μεταγραφικά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η άρνηση του τερματοφύλακα της Τζένοα, Αλέσιο Σκάρπι, να έρθει ως αντάλλαγμα στην ΑΕΚ για τον Στέφανο Σορεντίνο, σταματάει, προσωρινά, την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Οι λόγοι που επικαλείται ο Σκάρπι, είναι οικογενειακοί. «Η σύζυγός μου γέννησε πρόσφατα και δεν μπορώ να πάρω το μωρό και τη γυναίκα μου και να φύγω τώρα από την Ιταλία. Δεν γίνεται αυτό», δήλωσε στα ιταλικά ΜΜΕ ο τερματοφύλακας της Τζένοα.

Εν τω μεταξύ, τα ολλανδικά ΜΜΕ στέλνουν τον 27χρονο Μαροκινό (με ολλανδικό διαβατήριο), Αλί Μπουσαμπούν. Ο επιθετικός της Φέγενορντ έχει σημειώσει φέτος μόλις δύο γκολ σε 11 συμμετοχές και δεν υπολογίζεται από τον Ερβιν Κούμαν, ενώ του έχει δοθεί η άδεια να ψάξει για ομάδα. Ο Μπουσαμπούν διακρίνεται για την ταχύτητά του, ενώ αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ.

Στην εγχώρια αγορά εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Νίκου Σπυρόπουλου. Η ΑΕΚ, πέραν του Τζιωρτζιόπουλου, δεν έχει άλλο καθαρόαιμο αριστερό μπακ, αλλά το ζήτημα είναι η στάση και οι απαιτήσεις του Πανιωνίου για τον νεαρό αμυντικό.

Αναφορικά με τον Αντρια Ντελίμπασιτς, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, έχει εκφράσει μέσω του μάνατζερ του την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Η ΑΕΚ είχε πάρει τον Ντελίμπασιτς το καλοκαίρι από τη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή