Περιμένοντας τη Διεθνή Ομοσπονδία

Περιμένοντας τη Διεθνή Ομοσπονδία

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα δημιουργεί στον Αιμίλιο Παπαθανασίου η Διεθνής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Ο «Φιννίστας» μας έχει καταφέρει να εκδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο η προσφυγή του σε βάρος των κριτών του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τον περασμένο Ιούλιο. Το CAS ενημέρωσε τον αθλητή μας ότι εάν μπορεί να παρουσιαστεί η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29 Ιανουαρίου. Κι ενώ ο Παπαθανασίου μπορούσε, δήλωσαν κώλυμα οι άνθρωποι της ISAF. Τώρα, οι δικηγόροι και των δύο πλευρών βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να βρουν μια ημερομηνία που να εξυπηρετεί όλους, αλλά οι άνθρωποι της ISSAF δεν μπορούν να βρουν χρόνο. «Το δικαστήριο θα γίνει σίγουρα. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις», μας είπε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.

Η υπόθεση αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παπαθανασίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα «Φινν», στην Κροατία. Παρά τις αδικίες των κριτών κατάφερε να τερματίσει δεύτερος και να πάρει το ασημένιο μετάλλιο. Από το ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν ζητεί να του δοθεί το χρυσό μετάλλιο, αλλά προσπαθεί να προστατευθεί από παρόμοιες αδικίες στο μέλλον. Αυτές τις ημέρες ο πρωταθλητής συνεχίζει τις προπονήσεις του διότι η νέα χρονιά, ως προολυμπιακή, έχει πολλές υποχρεώσεις. Την πρώτη αγωνιστική εμφάνιση για το 2007 ο Αιμίλιος Παπαθανασίου θα την κάνει στο «Γιουρολύμπ», που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή