Τρίζει η καρέκλα του Βούκοτιτς

Τρίζει η καρέκλα του Βούκοτιτς

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν μάγεψε με την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, για την ώρα όμως στον «δικέφαλο» κρατούν απλά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ομάδα άπαντες θέλουν να κρατήσουν σε πρώτο πλάνο τα θετικά στοιχεία για καλές γιορτές, όπως είπε και ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς μετά τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Ομως η θέση του Σέρβου τεχνικού έχει αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα. Το θετικό ξεκίνημα που είχε ο Βούκοτιτς με τον «δικέφαλο» δεν έχει ανάλογη συνέχεια και για πολλούς η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη προσφερόταν για άνετη πρόκριση, η οποία θα μπορούσε να συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση. Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι τις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή, για την ακρίβεια θα κάνουν υπομονή προκειμένου να δουν σε ποια κατάσταση θα εμφανιστεί η ομάδα το νέο έτος. Αν όμως τα πράγματα στον ΠΑΟΚ δεν αλλάξουν θεαματικά, τότε κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναζητήσουν στον «δικέφαλο» νέο προπονητή. Για την ώρα οι παίκτες απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

– Στον Ηρακλή η διακοπή του πρωταθλήματος έχει βρει τους ποδοσφαιριστές με την ψυχολογία στο ζενίθ με τις τελευταίες επιτυχίες που είχε η ομάδα. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους τόνισε ότι προσπάθησε και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εμπειρία ορισμένων ποδοσφαιριστών όπως του Πουρσανίδη, του Γεωργιάδη και του Μαυρογεννίδη και περιμένει πλέον στον δεύτερο γύρο να ανεβάσουν την απόδοσή τους όλοι οι παίκτες. Ο Σλοβάκος τεχνικός περιμένει τις επόμενες ημέρες την άφιξη του Ντούσαν Πέρνις και το θέμα που έχει δημιουργηθεί τώρα είναι ποιος από τους νυν τερματοφύλακες της ομάδας θα αποχωρήσει. Στην αρχή της περιόδου ο Γιώργος Αμπάρης έδειχνε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα δοκάρια του «γηραιού», τώρα όμως κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος. Αν μάλιστα υπάρξει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, τότε ο Αμπάρης είναι πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει τον Ηρακλή. Από την άλλη, όμως, ο Μπουμπένκο που θέλει να κρατήσει τον Κατεργιαννάκη θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση γιατί ο διεθνής τερματοφύλακας έχει υψηλό συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή