Χωρίς Σόλιντ στην Ξάνθη

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοι θεωρούν ότι ο Τάκης Λεμονής θα είναι ο διάδοχος του Τροντ Σόλιντ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Και δεν έχουν άδικο. Το μόνο που στην παρούσα φάση παραμένει άγνωστο, είναι η ημέρα που θα λυθεί η συνεργασία με τον Νορβηγό και θα γνωστοποιηθεί η πρόσληψη του Λεμονή. Δεν αποκλείεται στις 28 του μηνός, την επόμενη Πέμπτη δηλαδή, ο Σόλιντ να μην είναι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να κάνει την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τα Χριστούγεννα. Ο Νορβηγός, πάντως, ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα… περάσει από το λογιστήριο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Εχει να εισπράξει περίπου 1,1 εκατ. ευρώ.

Το θέμα είναι πως το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή είναι με την Ξάνθη στη Θράκη. Αναμφίβολα, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μόνο… φιλικό δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, μετά την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, την παραίτηση του Τάκη Λεμονή από την τεχνική ηγεσία των ακριτών, αλλά και την ενδεχόμενη μετακόμιση του 21 ετών κεντρικού αμυντικού από τα Σκόπια, Βάντσο Σίκοφ που είχε φύγει εδώ και καιρό από την Ξάνθη κάτω από… άγνωστες συνθήκες. Δεν είναι λίγοι οι Πειραιώτες οι οποίοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στα Πηγάδια στις 7 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και εν συνεχεία θα ανακοινώσει την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή. Εχει μία λογική αυτή η σκέψη. Επομένως, η απομάκρυνση του Νορβηγού θα ανακοινωθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν η πρώτη, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, όχι και η τελευταία μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει τον Βάντσο Σίκοφ, ο οποίος εφόσον αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των νταμπλούχων.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν με προσοχή την ελληνική αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή