Στο λιμάνι με… δώρα ο Αη Βασίλης

Στο λιμάνι με… δώρα ο Αη Βασίλης

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αέρας αλλαγών πνέει στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο Αγιος Βασίλης ήρθε… νωρίτερα στου Ρέντη και έφερε δύο παίκτες για να ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι». Από τους Πειραιώτες ανακοινώθηκε -και επίσημα- η απόκτηση του Κρίστο Τσβετάνοφ και του Θοδωρή Μποζίδη. Στο μεταξύ, οι νομικοί του συλλόγου αναζητούν συμβιβαστικές λύσεις για να λυθούν τα συμβόλαια των Πέτκοβιτς και Ντίας.

Στον Πειραιά βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Βούλγαρος τριταθλητής κόσμου, κεντρικός μπλοκέρ, Τσβετάνοφ ενώ ο Μποζίδης αναμένεται σήμερα το μεσημέρι. Ο διεθνής πασαδόρος έλυσε το συμβόλαιό του με την ιταλική Βίμπο Βαλέντε επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Η ιταλική ομάδα ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του και την επαγγελματική συμπεριφορά που έδειξε και ανακοίνωσε την αντικατάστασή του με τον Γερμανό, Φρανκ Ντένε, τον οποίο προσπαθούσε να πάρει ο ΠΑΟΚ στην αρχή της περιόδου.

Προπόνηση με τον Ολυμπιακό έκαναν χθες οι Πέτκοβιτς και Ντίας. Οι δύο παίκτες προσπαθούν με τη βοήθεια των δικηγόρων τους να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να συναινέσουν στη λύση των συμβολαίων τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν ακολουθήσουν τη δικαστική οδό θ’ αργήσουν πολύ για να αποζημιωθούν. Ετσι και οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει τα… παζάρια για να βρεθεί λύση.

Προβλήματα έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό και ο τραυματισμός του Χόρχε Ελγκέτα. Ο Αργεντινός συνεχίζει την αποθεραπεία του και δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

– Δίχτυα στο καμπιονάτο έχει… απλώσει ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν στις 3 Ιανουαρίου τον Τζίμι Πόλστερ και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με δύο ξένους ακραίους.

– Μια από τις ωραιότερες εκδηλώσεις «Ολ Σταρ» ήταν η φετινή του βόλεϊ. Για την ιστορία, οι Ελληνες νίκησαν τους ξένους με 2-1 σετ. Στη γιορτή του ελληνικού βόλεϊ οι ιθύνοντές του δεν ξέχασαν τον Χρήστο Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που λάτρευε το άθλημα και έφυγε πριν από ένα χρόνο από κοντά μας. Πριν από την έναρξη του «Ολ Σταρ» κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου τεχνικού, ενώ απονεμήθηκε στη σύζυγό του τιμητική πλακέτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή