ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ξεκίνημα με ήττα σε διεθνές τουρνουά

Με το… αριστερό άρχισε η εθνική χάντμπολ των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Μπολόνια της Ιταλίας, αφού ηττήθη από τους «οικοδεσπότες» με 25-30. Τα τέρματα σημείωσαν οι Μπακαούκας 2, Τζιμούρτος 1, Μαστορογιάννης 3, Σταύρος Παπαδόπουλος 6, Δεληγιάννης 1, Βουτσάς 4, Μουντζουρίδης 5, Ευαγγελίδης 1 και Τούρκια 2. Σήμερα η Εθνική μας θ’ αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Βουλγαρίας.

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θρίαμβος των φαβορί

Σαν να μην είχαν αντιπάλους συνέχισαν την πορεία τους στην Α1 γυναικών οι ισχυρές ομάδες. Η Βουλιαγμένη συνέτριψε τον Εθνικό με 14-2, η Γλυφάδα το Ρέθυμνο με 12-0(!), ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ με 15-6 και η ΝΕ Πατρών τα Χανιά με 18-8. Η βαθμολογία: Βουλιαγμένη 12, Γλυφάδα 10, Ολυμπιακός 8, ΝΕ Πατρών 8, Εθνικός 6, Χανιά 4, ΠΑΟΚ 0, Ρέθυμνο 0.

ΣΚΑΚΙ

Απρόσεκτος ο κατεργάρης

Ινδός «έκλεβε» στο σκάκι. Καλά διαβάσατε. Ο Ινδός σκακιστής Ουμακάντ Σαρμά μέσα σε 18 μήνες κατάφερε από εντελώς άγνωστος να φτάσει στο σημείο ν’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ινδίας. Η ραγδαία άνοδός του προκάλεσε το ενδιαφέρον, αλλά και την καχυποψία των υπευθύνων. Ο Σαρμά φορούσε πάντοτε έναν σκούφο κατά τη διάρκεια των αγώνων του και διαπιστώθηκε ότι στο αυτί του είχε προσαρμόσει ένα ακουστικό «bluetooth». Επικοινωνούσε με τους συνεργούς του, οι οποίοι ανέλυαν σε υπολογιστή τις κινήσεις του αντιπάλου του και έδιναν την καλύτερη δυνατή επιλογή στον Σαρμά. Ο σκακιστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 ετών.

ΠΕΚΙΝΟ 2008

Μέτρα για τις συγκοινωνίες

Πάνω από εννέα δισεκατομμύρια δολάρια θα ξοδέψει η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 για να βελτιώσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες στο Πεκίνο. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε, επίσης, πως κατά τη διάρκεια των Αγώνων τα εισιτήρια της αστικής συγκοινωνίας θα είναι φτηνότερα κατά 80%, σε μια προσπάθεια να πεισθεί ο κόσμος ν’ αφήσει το αυτοκίνητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή