Ηρθε ο Τροντ Σόλιντ, αλλά όχι για πολύ

Ηρθε ο Τροντ Σόλιντ, αλλά όχι για πολύ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του Τροντ Σόλιντ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, η οποία είχε αρχίσει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, θα φθάσει στο «μηδέν», εκτός σημαντικού απροόπτου, σήμερα το μεσημέρι.

Ο Νορβηγός προπονητής επέστρεψε στην Ελλάδα χθες το απόγευμα στις 17.30, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω των δημοσιογράφων που τον περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και για το φλέγον ζήτημα, κατά την προσφιλή του συνήθεια, δήλωσε άγνοια. Είναι όμως κοινό μυστικό ότι ο Σόλιντ γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει και ήξερε ο ίδιος ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο πολύ πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το γεγονός ότι περίπου μία ώρα αργότερα δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» που άρχισε στις 7 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη λέει πολλά.

Οι τίτλοι του τέλους αναμένεται να πέσουν σήμερα στην συνάντηση που θα έχει ο, για λίγες ώρες ακόμη, προπονητής του Ολυμπιακού με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη. Μια συνάντηση που δεν πραγματοποιήθηκε χθες ύστερα από αίτημα του Σόλιντ, ο οποίος ήθελε να κερδίσει χρόνο και να συμβουλευτεί για ακόμη μία φορά τον δικηγόρο του πριν από το καθοριστικό ραντεβού με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Το μοναδικό εμπόδιο για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι φυσικά η αποζημίωση που πρέπει να εισπράξει ο Τροντ Σόλιντ και οι συνεργάτες του οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω σε αυτό το θέμα.

Για όποιον ακόμη αμφιβάλλει ότι ο Νορβηγός προπονητής βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου δεν μπορεί παρά να διαβάσει την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την οποία ουδέποτε ο Γιώργος Λούβαρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σόλιντ στην οποία του τόνιζε ότι ο Νορβηγός θα παραμείνει στη θέση του μιας και ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του για αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά τα αναγραφόμενα σε μερίδα του Τύπου περί πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας -με αντικείμενο συζήτησης το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών- μεταξύ του αντιπροέδρου κ. Γ. Λούβαρη και του Τροντ Σόλιντ. Τέτοια δημοσιεύματα προκαλούν σύγχυση και αποπροσανατολίζουν το αναγνωστικό κοινό».

Πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν τις δύο ανακοινώσεις. Εκείνη που θα κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Τροντ Σόλιντ και εκείνη που θα γνωστοποιεί την έλευση του Τάκη Λεμονή. Κι αν η πρώτη αναμένεται σήμερα, για τη δεύτερη θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Σωκράτη Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή