ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΡΗΣ

Ο υιός Ογιος φέρνει τον… Ογιος

Στη Θεσσαλονίκη έφθασε χθες και βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες ο νεοαποκτηθείς Πάμπλο Κοΐρα. Κατά την έλευσή του στο προπονητήριο των «κίτρινων» ο Ισπανός επιθετικός επισήμανε πως είναι επαρκώς προπονημένος για να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Από την προπόνηση απουσίασε ο Γκιγιέρμο Ογιος. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Δευτέρα και μάλιστα θα αφιχθεί συνοδευόμενος από τον γιο του που είναι ποδοσφαιριστής και έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να βρει ομάδα. Το γεγονός αυτό σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των ανθρώπων του Αρη, καθώς δείχνει ότι ο Γκιγιέρμο Ογιος βρίσκεται κοντά στην αποδοχή της πρότασης για ανανέωση του συμβολαίου του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτη του Μαγκντί

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο έκανε χθες ο Αχμέντ Μαγκντί. Ο Αιγύπτιος άσος έλαβε μέρος στις απογευματινές ασκήσεις. Απόντες ήταν πάλι οι Λουτσιάνο, Μερίνο, Ραγκουέλ, η άδεια των οποίων έληξε και σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά. Κανονικά προπονήθηκε και ο Σανόκο, ενώ ο Ντόε έφθασε το απόγευμα στην Αθήνα αλλά δεν πρόλαβε την προπόνηση.

ΛΑΡΙΣΑ

«Σαφάρι» για επιθετικό

Πολλούς επιθετικούς από την Ευρώπη όσο και από τη Λατινική Αμερική, βλέπει μέσω dvd ο Γιώργος Δώνης. Στον τεχνικό της ΑΕΛ προτάθηκαν και κάποιοι από τη Βολιβία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δώνης θέλει να βρει έναν φορ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στη Λάρισα. Στο αγωνιστικό σκέλος, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Λάρισας, εν όψει του ερχόμενου αγώνα με τον Αρη εκτός έδρας.

ΟΦΗ

Ετοιμος ο Πίτσος

Ο Πίτσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ οι Ισά και Εντνίλσον επέστρεψαν από την άδεια των Χριστουγέννων και προπονήθηκαν κανονικά. Ωστόσο, δεν έλειψαν και πάλι οι απουσίες. Οι Ντρούλιτς, Σφακιανάκης, Κουνενάκης, Νουαφόρ έχουν ενοχλήσεις και έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ρουμπάκης είναι κλινήρης λόγω ίωσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αναζητεί γκολτζή

Επειγόντως καλό επιθετικό θέλει ο Εβαλντ Λίνεν για να λύσει το πρόβλημα δυστοκίας των «κυανέρυθρων». Η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις επαφές της με υποψήφιους στόχους και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Η περίπτωση του Σκέλα της Ασκολι δεν φαίνεται να προχωρά εξαιτίας του οικονομικού.

ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ

Το ποδόσφαιρο ενώνει

Η μεικτή ομάδα της Ανδαλουσίας, περιοχής της νότιας Ισπανίας με πρωτεύουσα τη Σεβίλλη, έπαιξε φιλικό παιχνδι με τη μεικτή Ισραηλινών και Παλαιστινίων, που οργανώθηκε από το Κέντρο για την Ειρήνη του Σιμόν Πέρες. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ισραηλινής κυβέρνησης αλλά και ο Μισέλ Πλατινί ήταν παρόντες στο γήπεδο και έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα. Οι Ανδαλουσιανοί νίκησαν 3-1.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Καλύτερα… στο εξωτερικό

Εκτός Ρουμανίας σκοπεύει να παίξει την επόμενη χρονιά τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος στο Τσάμπιονς Λιγκ η πρωτοπόρος του ρουμανικού πρωταθλήματος Ντιναμό Βουκουρεστίου, διότι η έδρα της δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Ετσι αντί να παίξει στο γήπεδο της μισητής Στεάουα, θα προτιμήσει την Ιταλία ή την Ισπανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή