Υπερμαραθώνιος αγώνας για Νικς και Πίστονς

Υπερμαραθώνιος αγώνας για Νικς και Πίστονς

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρολίγο να έπαιζαν ακόμη στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης… Σε αγώνα διάρκειας 3 ωρών και 38 λεπτών, ο οποίος κρίθηκε έπειτα από τρεις παρατάσεις, οι Νιου Γιορκ Νικς νίκησαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 151-145. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Στεφόν Μάρμπερι, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους. Ο Εντι Κάρι πέτυχε 33. Οι Πίστονς είχαν τον Ρίτσαρντ Χάμιλτον (51 πόντοι, ρεκόρ καριέρας), αλλά αυτός δεν έφτανε.

Στο Νιου Τζέρσεϊ, το Χιούστον σημείωσε την πρώτη νίκη του χωρίς τον τραυματία Γιάο Μινγκ, επικρατώντας των Νετς με 96-71. Ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίστηκε στα τελευταία 88΄΄ και έδωσε μία ασίστ. Η Ουάσιγκτον σημείωσε την τέταρτη συνεχή νίκη της, αφού ξεπέρασε εκτός έδρας το «εμπόδιο» της Σάρλοτ με 114-107. Οι Μπουλς επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας του Μαϊάμι στο Σικάγο με 109-103. Οι Ράπτορς σημείωσαν την έκτη νίκη στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους, αφού επεβλήθησαν με 100-97 της Μινεσότα στο Τορόντο. Δεύτερη συνεχή νίκη πέτυχε το Κλίβελαντ, που επικράτησε των Χοκς στη «Φίλιπς Αρίνα» της Ατλάντα με 89-76. Οι Λέικερς επέστρεψαν στις νίκες. Κατέβαλαν την αντίσταση των Μάτζικ στην «Αμγουεϊ Αρίνα» του Ορλάντο με 106-93. Εκτη συνεχή νίκη πέτυχε το Μιλγουόκι, επικρατώντας των Γκρίζλις στο Μέμφις με 112-96. Νέα ήττα υπέστη η Φιλαδέλφεια. Αυτή τη φορά από τους Κινγκς, οι οποίοι επικράτησαν στο Σακραμέντο με 101-76. Οι Μπλέιζερς νίκησαν τη Νέα Ορλεάνη στο «Ρόουζ Γκάρντεν» του Πόρτλαντ με 100-85. Τέλος, οι Κλίπερς επεβλήθησαν της Βοστώνης στο «Στέιπλς Σέντερ» του Λος Αντζελες με 100-77.

– Με πρόστιμο 20.000 δολαρίων τιμώρησε η αρμόδια επιτροπή του NBA τον Τζέισον Κιντ για τις διαμαρτυρίες του εναντίον διαιτητή της αναμέτρησης με το Ντιτρόιτ. Ο γκαρντ των Νετς κατηγόρησε έναν από τους διαιτητές ότι δεν καταλόγισε φάουλ υπέρ της ομάδας του, ενώ απέμενε 1,5΄΄ για τη λήξη του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή