Γράφτηκε ο επίλογος

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά λεπτά μετά τις 14.30 χθες το μεσημέρι τελείωσε και επίσημα η παρουσία του Τροντ Σόλιντ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο με μία ανακοίνωση μόλις 21 λέξεων: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τροντ Σόλιντ και τους βοηθούς του και τους εύχεται κάθε επιτυχία». Το συγκεκριμένο σίριαλ έδειχνε, σχεδόν δύο ώρες πριν από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ότι δεν τελείωνε τόσο εύκολα όσο θα ήθελαν κάποιοι στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά. Ο Νορβηγός προπονητής λίγο πριν από τις 12 χθες το μεσημέρι εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τους συνεργάτες του Κρις Φαν Πιουβέλντε και Ράντομιρ Γιανέφσκι και συναντήθηκε για περίπου 45 λεπτά με τον πρώτο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μετά την αποχώρηση του Νορβηγού από τα γραφεία της ΠΑΕ, κυκλοφόρησαν πληροφορίες και από τις δύο πλευρές σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει διάσταση και δεν είχε βρεθεί τρόπος προκειμένου ο Ολυμπιακός και ο Τροντ Σόλιντ να χωρίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οπως ήταν αναμενόμενο, η τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν είχε την πρόθεση να εγκαταλείψει τη θέση της αν δεν εισπράξει πρώτα ολόκληρη την αποζημίωση που δικαιούται βάσει του συμβολαίου η οποία αγγίζει το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν έδειχναν διατεθειμένοι να καταβάλουν στον Σόλιντ και τους συνεργάτες του το συγκεκριμένο ποσό και αναζητούσαν άλλους τρόπους προκειμένου να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Νορβηγό προπονητή. Ενας από αυτούς είναι η υποχρεωτική άδεια μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει ότι ο Τροντ Σόλιντ και οι συνεργάτες του θα μπορούν να κάθονται τους επόμενους έξι μήνες στην Ελλάδα και να εισπράξουν κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή την περίπτωση στηρίζονταν μόνο στο γεγονός ότι ο Νορβηγός και οι συνεργάτες του θα πρέπει να είναι συνεχώς στην Αθήνα χωρίς να προσφέρουν όμως τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Ευχής έργο θα ήταν για τον Ολυμπιακό να συμφωνήσει τώρα ο Σόλιντ με κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της, όπως για παράδειγμα την Μπριζ ή τη Σταντάρ Λιέγης με τις οποίες έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές. Αυτό σημαίνει ότι ο Νορβηγός θα είναι πιο διαλλακτικός σε ό,τι αφορά την αποζημίωση που πρέπει να εισπράξει και θα ρίξει σε σημαντικό βαθμό τις απαιτήσεις του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε μία ακόμη ανακοίνωση αυτή που θα γνωστοποιεί την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή. Μάλιστα ο Ελληνας τεχνικός έχει τονίσει στον Σωκράτη Κόκκαλη ότι επιθυμεί να είναι στον πάγκο της ομάδας στον πρώτο αγώνα για το 2007 απέναντι στη SKODA Ξάνθη και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνει την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πριν μας αποχαιρετήσει το 2006.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή