Πεσέιρο: Ξέρω πολύ καλά πού έρχομαι

Πεσέιρο: Ξέρω πολύ καλά πού έρχομαι

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Ζοζέ Πεσέιρο στην Ελλάδα, πιθανότατα τη Δευτέρα, θα βάλει σε μια τροχιά τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον Παναθηναϊκό. Οπως, μάλιστα, δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός «ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα κορυφής και ξέρω πολύ καλά πού έρχομαι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους».

Ο Πεσέιρο βρίσκεται σε επαφή με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή, για τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Ενας από αυτούς είναι και ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Μαρσέλο Μορέτο, τον οποίο θέλει ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», όπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της «Record», το οποίο έχει τίτλο: «Ο Πεσέιρο θέλει τον Μορέτο».

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται, μετά την απομάκρυνση του Πιέρ Εμπέντε και ο Βραζιλιάνος, με ιταλικό διαβατήριο, αποτελεί υποψήφιο στόχο, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για τη νέα χρονιά. Στο ένα εκατομμύριο ευρώ υπολογίζονται οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπενφίκα για τον Μορέτο, ο οποίος πέρυσι είχε μηδαμινή παρουσία στην ομάδα.

Επίσης, οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του 23χρονου Ελβετού γκολκίπερ, Ντιέγκο Μπενάλιο της Νασιονάλ Μαδέιρα, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να φρενάρει στο οικονομικό, καθώς απαιτούνται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, στην επικαιρότητα βρίσκεται και η περίπτωση του Ρικάρντο Κόστα. Ο 26χρονος αμυντικός της Πόρτο δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας του, η οποία είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο δανεισμού του για έναν χρόνο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζοζέ Καλντέρα, αποκάλυψε με χθεσινές του δηλώσεις, πρόταση του τριφυλλιού: «Πραγματικά, ο Παναθηναϊκός υπέβαλε επίσημη πρόταση στην Πόρτο για τον Ρικάρντο Κόστα για δανεισμό ενός έτους. Δεν μπορώ να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε στα χέρια μας, αλλά προτεραιότητα του παίκτη είναι να παραμείνει στην Πόρτο και να παλέψει για μία θέση».

– Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα μίλησε ο Αντρέας Ιβανσιτς σε αυστριακή ιστοσελίδα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει για τη νίκη, ενώ έκανε λόγο και για ενίσχυση της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή