Παπούτσι από τον τόπο σου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις παλιές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες η αείμνηστη ηθοποιός, Γεωργία Βασιλειάδου, ήθελε να πάει στην Αυστραλία ενώ ασχολείτο και με τα προξενιά. Κι επειδή στη σύγχρονη Αυστραλία δεν υπάρχουν προξενήτριες ο Μαρκ Φιλιππούσης ανέθεσε αυτό τον ρόλο σε τηλε τηλε-ριάλιτι.

Ο τενίστας θα πρωταγωνιστεί στο «Age of Love» όπου θα υπάρχουν αρκετές κοπελιές, οι οποίες θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά του. Μάλιστα, ο ίδιος, μέσω του μάνατζέρ του, έκανε την πρόταση στο ΝΒC. Το ριάλιτι θα αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ, στις 18 Ιουνίου. Ηδη, στο διαφημιστικό σποτ ο 30χρονος ποζάρει σε χαλαρούς ρυθμούς και λέει: «Οταν συναντήσω τον κατάλληλο άνθρωπο, τότε θα δώσω τα πάντα σε αυτή». Ηδη έχουν αρχίσει τα γυρίσματα στην Μελβούρνη. Ο Φιλιππούσης έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να γνωρίσει κάποιες από τις υποψήφιες στους γονείς και τους φίλους του. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι ανάμεσα στις επίδοξες νύφες υπάρχουν και κυρίες άνω των 40 ετών, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον πρώην φιναλίστ του αμερικανικού όπεν και του Γουίμπλεντον.

Αφού το παλικάρι έχει καεί από τους έρωτές του και δεν εμπιστεύεται την κρίση του γιατί δεν ερχόταν μια βόλτα από τη -δεύτερη- πατρίδα του, την Ελλάδα; Ολο και κάτι θα του βρίσκαμε για να τον αποκαταστήσουμε. Εξάλλου, παπούτσι από τον τόπο σου…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή