Σε ρυθμούς «τελικού» Αρης – Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς «τελικού» Αρης – Ολυμπιακός

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης ποντάρει στην απόρθητη έδρα του Αλεξάνδρειου και ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ανατρέψει το μικρό προβάδισμα των γηπεδούχων. Στόχος και των δύο ομάδων, πλέον, είναι η πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ που θα αρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον νικητή του αυριανού, πέμπτου ημιτελικού. Ο Αρης και ο Ολυμπιακός δίνουν τον χαρακτηρισμό του τελικού για την αυριανή αναμέτρησή τους και είναι αναμενόμενο να υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα και πάθος από τους παίκτες και των δύο που θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Θέλω να ελπίζω ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι κάνει στο Αλεξάνδρειο και θα ήμαστε χαρούμενοι το βράδυ του Σαββάτου. Το Αλεξάνδρειο θα είναι κατάμεστο, γιατί όλοι στον Αρη έχουν αντιληφθεί ότι η πρόκριση στον τελικό θα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και θα μας δώσει, ταυτόχρονα, το δικαίωμα να βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό» δήλωσε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Θανάσης Τζιβελέκης, ενώ σήμερα αναμένεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια από τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.

Στον Ολυμπιακό ουδείς θέλει να χάσει την τελευταία ευκαιρία της ομάδας να νικήσει τον Αρη, στην έδρα του και να βρεθεί στον τελικό απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ακόμα και ο Χρήστος Χαρίσης που υποβλήθηκε σε ανάταση ρινικού οστού, ύστερα από τον τραυματισμό του στον προχθεσινό αγώνα, θα παίξει, αύριο, με μάσκα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξω σ’ αυτό το παιχνίδι» είπε ο πλέι μέικερ των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης περιμένει από τον Γκέρσον να του δώσει και νέα ευκαιρία να αγωνισθεί κόντρα στον Αρη, ύστερα από την τρανή απόδειξη που έδωσε στον προπονητή του, ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά, αν δεν κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού…

Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλεξ Ακερ, ο οποίος έχει ακόμα ενοχλήσεις στον μηνίσκο του δεξιού γονάτου. Ο Αμερικανός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και παρότι θα είναι στη δωδεκάδα του παιχνιδιού με τον Αρη, δεν είναι σίγουρη η είσοδός του στο παρκέ.

«Αν δεν νικήσουμε τον Αρη, θα σημαίνει ότι δεν αξίζουμε να προκριθούμε στον τελικό. Αυτό είναι το κίνητρό μας. Να δείξουμε πρώτα απ’ όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι αξίζουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι… καυτή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, κυρίως ψυχολογικά» τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, θέλοντας να κεντρίσει τον εγωισμό όλων των συμπαικτών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή