ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ – ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣΤαξίδι – αστραπή στη Γαλλία

Το ξαφνικό ταξίδι του Ντέμη Νικολαΐδη στη Γαλλία φούντωσε τις φήμες για μια ακόμη μεταγραφή. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο, το όνομα που ακούστηκε έντονα είναι του επιθετικού της Μονακό, Γκονζάλο Βάργκας. Για τον Ουρουγουανό η «Ενωση» είχε εκφράσει ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το αγκάθι είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μονεγάσκους» μέχρι το 2011. Η μόνη λύση φαντάζει μόνο ο δανεισμός. Εξάλλου σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας Ole, η ΑΕΚ εκτός από το ενδιαφέρον της για τον Χίρσινγκ, καλοβλέπει τον 30χρονο μέσο Αντριάν Γκονζάλεθ. Στο προσκήνιο και οι Κίκε Αλβάρεθ της Βιγιαρεάλ και Αρμάντο της Μάλαγα.

ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ

Αλμα στη Γερμανία

Ο Κύπριος εξτρέμ αφήνει έπειτα από δύο χρόνια τη Λάρισα και το ελληνικό πρωτάθλημα, επιχειρώντας το άλμα στην Μπουντεσλίγκα την Κότμπους. Ο Αλωνεύτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και παράλληλα θα γίνει ο πρώτος Κύπριος που θα αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ενδέχεται μάλιστα να έχει συμπαίκτη και τον Κριστιάν Μπασιλά, με τον οποίον συνυπήρξαν φέτος στη Λάρισα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αμφιβάλλει η Σούπερ Λίγκα

«Δεν βλέπω να γίνεται πράξη η εξαγγελία της κυβέρνησης για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια», υποστήριξε ο Πέτρος Κόκκαλης μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παράγοντες των ομάδων εξέφρασαν την ανησυχία τους για την υλοποίηση του μέτρου. Επίσης, στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 21 Ιουνίου, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

FΙFΑ

Τρίτη θητεία Μπλάτερ

Ο Σεπ Μπλάτερ επανεξελέγη χωρίς αντίπαλο χθες στην προεδρία της FIFA για άλλα τέσσερα χρόνια από τα 208 μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που για πρώτη φορά περιελάμβαναν και το Μαυροβούνιο. Η θητεία του ώς το 2011 θα είναι η τρίτη στη σειρά για τον 71χρονο Ελβετό παράγοντα.

ΕURΟ 2008

Δωρεάν τα μέσα μεταφοράς

Τα εισιτήρια για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008 σε Αυστρία και Ελβετία θα περιλαμβάνουν και δωρεάν μεταφορά με όλα τα δημόσια μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Υπέγραψε ο Μάγκατ

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Φέλιξ Μάγκατ, υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας τριών ετών με τη Βόλφσμπουργκ, που απέλυσε τον Κλάους Αουγκεντάλερ με το τέλος της φετινής Μπουντεσλίγκα, έχοντας μόλις αποφύγει τον υποβιβασμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή