«Πάθος, διάθεση, απόδοση»

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα των πράξεων πλησιάζει για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Κόντρα στην Ουγγαρία και τη Μολδαβία, που θα αντιμετωπίσουν αύριο και την Τετάρτη αντίστοιχα στο Παγκρήτιο, θα αναζητήσουν δύο νίκες προκειμένου να αυξήσουν στον μέγιστο βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008.

Ο Οτο Ρεχάγκελ έδωσε τις συντεταγμένες βάσει των οποίων θα πρέπει να πορευθούν οι παίκτες του, αρχικώς στον αγώνα κόντρα στους Ούγγρους, ώστε να πάρουν το πρώτο τρίποντο: «Πρέπει να πιάσουμε μια πρώτης κλάσεως απόδοση και να παίξουμε με πάθος και διάθεση. Δεν πιστεύω στα γούρια. Πιστεύω στην απόδοση της Εθνικής και στην παρουσία του κόσμου. Τα πάντα θα κριθούν από τη δική μας απόδοση, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εμάς εξαρτάται και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι ικανοί να βοηθήσουν και τους νεότερους. Η Ουγγαρία διαθέτει ψηλούς και δυνατούς παίκτες και γι’ αυτόν το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις στημένες φάσεις», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες. Και πρόσθεσε, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής: «Εχουμε ξεπεράσει την ήττα από την Τουρκία και το δείξαμε στη Μάλτα. Για πρόκριση μπορείς να μιλήσεις μόνο αν την έχεις εξασφαλίσει και μαθηματικά».

Οι φίλαθλοι

Ο Οτο Ρεχάγκελ δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι ποδοσφαιρόφιλοι Κρητικοί, κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής στο Ηράκλειο, καθώς και τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ουγγαρία: «Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ και ο κόσμος μάς επιφύλαξε μια πολύ ωραία υποδοχή. Εχω ακούσει ότι η προπώληση των εισιτηρίων πάει πολύ καλά κι αυτό που απομένει είναι να ενθουσιάσουμε εμείς τον κόσμο. Θα μπορούσε η κατάσταση να είναι πολύ πιο δύσκολη, να έχουμε τιμωρηθεί και να αναγκαζόμασταν να αγωνιστούμε εκτός Ελλάδας ή χωρίς κόσμο. Η κατάσταση στον όμιλο είναι ευνοϊκή, είναι θετικό το γεγονός ότι παίζουμε δύο ματς στην έδρα μας. Στην Κρήτη έχουμε κάνει καλά παιχνίδια».

Φυσικά, δεν άλλαξε τις συνήθειές του και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όταν η κουβέντα ήρθε στις σκέψεις του για τη ενδεκάδα. Αφησε, πάντως, ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Νίκος Σπυρόπουλος στο αρχικό σχήμα. Οι διεθνείς πήραν μια γεύση απ’ τη θερμή ατμόσφαιρα που θα ζήσουν αύριο βράδυ στο Παγκρήτιο, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής προπόνησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή