Βέροια: οκτώ χρόνια μετά στα «σαλόνια»

Βέροια: οκτώ χρόνια μετά στα «σαλόνια»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βέροια πανηγυρίζει την επιστροφή της στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία μετά οκτώ χρόνια. Στην τελευταία αγωνιστική, η «Βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε στο Βόλο της τοπικής Νίκης με 2-0 και εξασφάλισε έτσι την 3η θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα. Το πρωτάθλημα (και φυσικά την άνοδο) της Β΄ Εθνικής κατέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Λεβαδειακός. Στην κατηγορία παρέμεινε η Καστοριά, αφού παρά τη νίκη της με 2-0 σε βάρος της Καλαμάτας, κατετάγη τέταρτη, δύο βαθμούς πίσω από τη Βέροια. Υπενθυμίζεται ότι υποβιβάζονται οι Προοδευτική, Μεσσηνιακός και Νίκη Βόλου.

Γ΄ Εθνική

Στην Γ΄ Εθνική θυμίζουμε ότι ο Αγιος Δημήτριος και ο Πιερικός εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον 1ο και 2ο όμιλο, αντίστοιχα. Η Ρόδος και ο Ολυμπιακός Βόλου θα λύσουν τις διαφορές του σε αγώνα μπαράζ, με το νικητή να εξασφαλίζει το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή