Τόμασον ξανά για Ολυμπιακό μετά το «ναυάγιο» Τουντσάι

Τόμασον ξανά για Ολυμπιακό μετά το «ναυάγιο» Τουντσάι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και μετά τον Σανλί Τουντσάι, τι; Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον διεθνή Τούρκο επιθετικό της Φενέρμπαχτσε, καθώς. βαρέθηκε να περιμένει την απάντησή του.

Προφανώς, ο Τουντσάι καθυστερούσε να ενημερώσει τους Πειραιώτες αν αποδέχεται τη δελεαστική πρόταση συνεργασίας που του είχαν καταθέσει, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει στις επαφές του με άλλες ομάδες. Η ουσία είναι πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα προς άλλους ποδοσφαιριστές. Στην παρούσα φάση ο Γιον Νταλ Τόμασον επιστρέφει στην κορυφή της λίστας των στόχων για την επίθεση των «ερυθρολεύκων». Ο 31 ετών Δανός έπαιζε δανεικός στη Βιγιαρέαλ απ’ τη Στουτγκάρδη. Οι Ισπανοί μπορούν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του  εφ’ όσον καταβάλλουν στους Γερμανούς περίπου 800.000 ευρώ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι Τόμασον δε θα γυρίσει στην Μπουντεσλίγκα!

Από κει και έπειτα οι Πειραιώτες. ψάχνονται. Οσο για την άμυνα, ο Χιλιανός αμυντικός της Θέλτα, Πάμπλο Κοντρέρας είναι ο πρώτος στόχος. Βέβαιο είναι πως εξετάζονται πολλές περιπτώσεις παικτών, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον να προχωρήσουν.

Μόνο ο Αντζας

Απ’ την ελληνική αγορά, έχει κλείσει μόνο ο Παρασκευάς Αντζας, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να εμφανίζονται διατεθειμένοι να ασχοληθούν ξανά με την υπόθεση απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του ΠΑΟΚ παρά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την παραχώρησή του.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, εντός των επόμενων ημερών να συναντηθούν οι Σωκράτης Κόκκαλης και Τάκης Λεμονής, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας. Και είναι πολλές αν αναλογιστεί κάποιος ότι θα πρέπει να αποκτηθούν επτά με οκτώ παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή