Στην Κροατία για αποτέλεσμα οι Ελπίδες

Στην Κροατία για αποτέλεσμα οι Ελπίδες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα θετικό αποτέλεσμα θα αναζητήσει η Εθνική Ελπίδων στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Κροατία για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ώρα έναρξης 17.30). «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι ο αντίπαλός μας είναι μία από τις ομάδες που είναι φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Αποσπόρης. Και πρόσθεσε: «Εφόσον είμαστε πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα». Στην πρεμιέρα, οι Ελπίδες μας είχαν νικήσει το Αζερμπαϊτζάν με 4-1 στο Περιστέρι.

«Τελικός» Νέων

Χαρακτήρα τελικού έχει για την Εθνική Νέων ο τελευταίος αγώνας της δεύτερης προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Σουηδία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο Πιερίας (ώρα έναρξης 19.00). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς και με νίκη προκρίνεται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αυστρία. «Απομένει ένα παιχνίδι, αυτό με τη Σουηδία που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι αντίπαλοί μας μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο διακρίνονται για τη θέλησή τους να χτυπούν όλα τα παιχνίδια», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Νιόπλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή