Στην τελική ευθεία τα θέματα Λαριβέι, Μανού

Στην τελική ευθεία τα θέματα Λαριβέι, Μανού

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού παζλ απομένουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να σχηματιστεί η νέα ΑΕΚ. Οι θέσεις που ο Λορένθο Σέρα Φερέρ θεωρούσε ότι χρειάζονται ενίσχυση, καλύπτονται σταδιακά, ενώ οι υπόλοιποι στόχοι βολιδοσκοπούνται.

Ο 23χρονος επιθετικός της Ουρακάν, Χοακίν Οσκαρ Λαριβέι, είναι στην πρώτη θέση της λίστας του Ισπανού τεχνικού. Μάλιστα, ο ατζέντης του δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της «Ενωσης», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας έχουν πλησιάσει εδώ και δύο εβδομάδες, όμως η προσφορά μας έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες. Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία εξετάζουμε. Υπάρχουν πάντως κι άλλες προτάσεις. Βέβαια, ο παίκτης εκτιμά πολύ το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκε προσωπικά γι’ αυτόν ο προπονητής Σέρα Φερέρ. Δεν θέλω να προδικάσω τίποτα, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βρισκόμαστε σε καλό στάδιο διαπραγματεύσεων».

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση Μανού. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι υπάρχει μια διαφορά 300.000 ευρώ και προβάλλουν ως μεγαλύτερη επιθυμία της Μπενφίκα την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με απευθείας πώληση. Επειδή, ωστόσο, οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, το πιθανότερο είναι να ξεπεραχτούν τα όποια εμπόδια και ο παίκτης να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα με αγορά ή δανεισμό.

Εν τω μεταξύ, στην επικαιρότητα βρέθηκε και ο Στέφανο Σορεντίνο. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport» ανέφερε ότι η Ιντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το κενό που δείχνει να αφήνει πίσω του ο Τόλντο. Αυτή η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα τον «Σόρε», ο οποίος θέλει να επιστρέψει πίσω στην Ιταλία. Το θέμα είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΚ, που ζητάει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή