ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ»

Ο Λούης Τσάτουμας στα Χανιά

Τα «Βενιζέλεια», που θα διεξαχθούν το Σάββατο στα Χανιά, είναι ο επόμενος αγώνας του Λούη Τσάτουμα, που το περασμένο Σάββατο πήδησε 8,66 μ. και έγινε ο 8ος καλύτερος άλτης του μήκους όλων των εποχών και 2ος στην Ευρώπη. Ο Λούης Τσάτουμας θα συναγωνισθεί τους Γκαρεναμότσε (Μποτσουάνα), Μέρσαλ (Αίγυπτος), Σκουρλάτοβ (Ρωσία), Στάρζακ (Πολωνία) κ.ά. Θα πηδήσουν και οι Νούσιος, Κατσής, Μακρυνικόλας και Φιλανδαράκης. Τ’ άλλα αγωνίσματα, στα οποία θα εντοπιστεί το ενδιαφέρον, είναι το επί κοντώ με Μπλομ (Ολλανδία), Οτο, Σουλτς (Γερμανία), το τριπλούν με Μπετάνσος, Τόσκα, Κοπέγιο (Κούβα), Σιμς (Π. Ρίκο), Λιούις (Γρενάδα), το μήκος γυναικών με τις Πιλάτου, Καφετζή, Γ. Βελντάκοβα (Σλοβακία), Ρουμπλιόβα (Ρωσία), Στάντνιουκ (Ουκρανία) και η δισκοβολία με τις Φεράλες και Μπάριος (Κούβα), Αντόνοβα (Ουκρανία) και Βισνιέσκα (Πολωνία).

ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΣΤΙΒΟΥ

Σήμερα τα «Αλεξάνδρεια»

Πολλοί και καλοί Ελληνες αθλητές του στίβου θα είναι παρόντες στα «Αλεξάνδρεια 2007», που θα γίνουν σήμερα (17.15) στην Εδεσσα. Οι αγώνες εντάσσονται στη σειρά του ελληνικού γκραν πρι του ΣΕΓΑΣ. Μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος είναι οι Δουβαλίδης (110 μ. εμπόδια), Σπ. Παπαδόπουλος (400 μ. εμπόδια), Κ. Φιλιππίδης (επί κοντώ), Πέρσα Χατζηνάκου, Γκιόσης, Μπανιώτης (ύψος), Βασιλειάδης, Μερτζανίδης (μήκος), Γράβαλος, Δημότσιος (400 μ.), Αναστασόπουλος, Χατζηστάθης, Βασιλόπουλος (σφαιροβολία), Ανδριοπούλου (100 μ.), Πάνου (800 μ.), Αμπατζίδου, Ελ. Δόντα (3.000 μ.), Δήμογλου (400 μ. εμπόδια), Πάρχα (ακοντισμός) κ.ά.

ΒΟΛΕΪ

Ο Τίσερ στον Ηρακλή

Να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ με τα χρώματα του Ηρακλή επιθυμεί το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Γερμανός πασαδόρος, Σίμον Τίσερ. «Ελπίζω και με τη βοήθεια τη δική μου η ομάδα να επιστρέψει φέτος στο φάιναλ φορ και, γιατί όχι, να το κατακτήσουμε. Ερχομαι στην Ελλάδα γιατί θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα και να κερδίσω και άλλους τίτλους», τόνισε. Στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει προετοιμασία η εθνική γυναικών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παραίτηση Κρανιώτη

Την παραίτησή του από τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου της ομοσπονδίας υπέβαλε ο Βασίλης Κρανιώτης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Αρτας αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, λόγω ενός επεισοδίου που είχε δημιουργήσει στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 γυναικών, γεγονός που προκάλεσε την κλήση του σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή. Τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας θα καταλάβει ο Σίμος Λαζαρίδης, ενώ ο κ. Κρανιώτης θα παραμείνει στο Δ.Σ. ως απλό μέλος.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Συμμετοχή στο 4ο όπεν

Στη Βαρσοβία βρίσκονται οι εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ των γυναικών, όπου θα πάρουν μέρος στο 4ο όπεν του παγκοσμίου σιρκουί. Οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη αρχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους από τους προκριματικούς, ενώ οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη από το κυρίως ταμπλό.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Ο Γκιώνης στη Μαδρίτη

Τιμητική πρόσκληση να πάρει μέρος σε επαμειβόμενο τουρνουά στη Μαδρίτη δέχτηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή και θα πάρουν μέρος οκτώ αθλητές.

ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε ο Φέντερερ

Στους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός επικράτησε του Ισπανού, Τόμι Ρομπρέδο (που είχε αποκλείσει τον Οικονομίδη στον 2ο γύρο) με 7-5, 1-6, 6-1, 6-2 και για τους «4» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρώσο, Νικολάι Νταβιντένκο (νίκησε τον Αργεντίνο, Γκιγιέρμο Κάνιας με 7-5, 6-4, 6-4).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή