ΠΑΟ: προτίμησε τη… σιγουριά του Μάλαρτζ

ΠΑΟ: προτίμησε τη… σιγουριά του Μάλαρτζ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλον παίκτη χτυπούσε τελικά η καμπάνα και όχι για τον Ντιέγκο Μπενάλιο, που φαινόταν μέχρι πριν από λίγες ώρες ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει τη θέση του Εμπέντε. Οσο διάστημα ο Παναθηναϊκός είχε επαφές με τη Νασιονάλ Μαδέιρα για την απόκτηση του 23χρονου Ελβετού τερματοφύλακα, «έτρεχε» παράλληλα και την υπόθεση του Αρκάντιους Μάλαρτζ, που ήταν η αποκάλυψη της Ξάνθης πέρσι και για πολλούς ο καλύτερος γκολκίπερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» δεν θέλησαν να μπουν σε περιπέτειες κυνηγώντας μέχρι τέλους τον Μπενάλιο και προτίμησαν τη σίγουρη λύση του 27χρονου Πολωνού τερματοφύλακα, ο οποίος είναι δοκιμασμένος, γεννά εμπιστοσύνη και γνωρίζει πλέον καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητές του. Αν και η είδηση για τη μεταγραφή του Μάλαρτζ προέκυψε ξαφνικά, οι συζητήσεις δεν ήταν ούτε σύντομες ούτε εύκολες. Γίνονταν με μεγάλη μυστικότητα και από τις δύο πλευρές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σκόντα Ξάνθη θα εισπράξει περίπου 700 χιλ. ευρώ και ο Μάλαρτζ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Οι υπογραφές θα πέσουν μόλις ο Πολωνός τερματοφύλακας ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Η επίσημη ανακοίνωση μάλλον θα γίνει όταν ανοίξει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

– Δεν επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός, ούτε όμως και το διαψεύδει, δημοσίευμα της εφημερίδας «GOAL» περί επίσημης πρότασης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Μάντζιου.

– Στόχος της Κολόν Σάντα Φε είναι ο Γκονζάλες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής. Οπως αναφέρεται σχετικά, ο Εκι είναι στη λίστα του Λεονάρδο Αστράδα, ο οποίος επιθυμεί να φτιάξει μια ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμιά ενημέρωση για το ενδιαφέρον της Κολόν Σάντα Φε, αλλά και πρόταση να του γίνει, θεωρείται απίθανο να τον παραχωρήσει.

– Δύο δυνατά φιλικά με Ιπσουιτς στην Αγγλία (5/8) και Λάτσιο στην Ιταλία (8/8) έκλεισαν οι «πράσινοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή