Πλώρη για Ευρώπη βάζει ο Λυμπερόπουλος

Πλώρη για Ευρώπη βάζει ο Λυμπερόπουλος

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το μετέωρο βήμα του Νίκου Λυμπερόπουλου» θα μπορούσε να είναι η νέα υπερπαραγωγή που θ’ ανεβάσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η συβιλλική δήλωση του διεθνούς επιθετικού, αμέσως μετά τον αγώνα με τη Μολδαβία, για την πρόταση που έχει κάνει η Νυρεμβέργη στην «Ενωση», ότι «… τώρα θα πάω για διακοπές μαζί με την οικογένειά μου και μετά βλέπουμε», αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μεσσήνιος επιθυμεί να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του, αυτή τη φορά στο εξωτερικό. Αλλωστε και οι οικονομικές απολαβές τον ικανοποιούν. Η γερμανική ομάδα του δίνει «καθαρά» ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, χρήματα αρκετά περισσότερα από αυτά που παίρνει στην ΑΕΚ (650.000). Στα θετικά είναι και τα χρήματα που θα δοθούν στην ΑΕΚ από την παραχώρησή του.

Κατά τ’ άλλα, στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα Μανού, ενώ το πρόσφατο ταξίδι του Ντέμη Νικολαΐδη στη Γαλλία συνδυάζεται με τις προσπάθειες απόκτησης του Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Την ίδια ώρα, τα σενάρια για τον Στέφανο Σορεντίνο συνεχίζονται, με την ιταλική ιστοσελίδα «datasport.it» να τον στένει στην Κατάνια, στην οποία αγωνίστηκε και ο πατέρας του από το 1979 έως το 1983.

Εν τω μεταξύ, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες εμφανίζονται οι νέοι της ΑΕΚ. «Ονειρα και στόχοι υπάρχουν πάντα. Στόχος μου με την ΑΕΚ είναι να κατακτήσουμε τίτλους. Η καλή ευρωπαϊκή πορεία είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η νέα μου ομάδα μπορεί να καταφέρει να κάνει κάτι πολύ καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ», τονίζει ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Ταμαντί Ενσαλίβα θεωρεί ότι η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση είναι «ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου». Επίσης υποστήριξε ότι ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο ήταν η ίδια η ΑΕΚ και ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή