ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ

Στην αφετηρία 145 αθλητές

Περισσότεροι από 145 αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που θα διεξαχθεί στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας και στο Κατσιμίδι Αττικής από σήμερα ώς και την Κυριακή. Σήμερα (από τις 16.00) θα γίνει η ατομική χρονομέτρηση ανδρών, γυναικών και νέων και τις επόμενες ημέρες ο αγώνας αντοχής γυναικών και ανδρών.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρέινα έως το 2012

Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πέπε Ρέινα έως το καλοκαίρι του 2012. «Οι οπαδοί μας περιμένουν πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε», είπε ο 25χρονος Ισπανός τερματοφύλακας. Ηδη ανάλογες συμφωνίες έχουν υπογράψει ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Τζέιμι Κάραχερ. Πρώτος μεταγραφικός στόχος είναι ο Φλοράν Μαλουντά της Λιόν.

ΜΠΑΓΕΡΝ

Απέκτησε και Ριμπερί

Ο Γάλλος Φρανκ Ριμπερί είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της έως τώρα πρωταθλήτριας στις μεταγραφές ανά την Ευρώπη, Μπάγερν Μονάχου. Ο διεθνής μέσος της Μαρσέιγ κόστισε στους Βαυαρούς 26 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αν η Μπάγερν προκριθεί του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πληρώσει άλλα 4 εκατ. στη Μαρσέιγ. Παρατηρήσεις στον εικονιζόμενο Ολιβερ Καν έκανε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε με αφορμή την κριτική που είχε ασκήσει ο τερματοφύλακας στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το αφεντικό των «Βαυαρών» του επεσήμανε, ότι ως μέλος της ομάδας έχει και αυτός ευθύνες για την κακή χρονιά. «Του είπα πως δεν μπορεί να έρχεται κάθε μέρα στα αποδυτήρια με τόσο κακή διάθεση. Ετσι δημιουργείται αρνητική ατμόσφαιρα. Πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες που έχει ως αρχηγός», είπε ο «Κάιζερ».

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Τέσσερις στη Ρίγα

Οι Κατερίνα Πάρτιτς, Λαμπρινή Αδάμ, Ντόννα Μαρί Βακάλη και Ξένια Κατσιμαντού θα πάρουν μέρος σήμερα στον προκριματικό αγώνας γυναικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μοντέρνου πεντάθλου, που γίνεται σήμερα στη Ρίγα (Λεττονία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή