Το… άγχος αλλάζει έδρα

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη λήξη του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Πίνι Γκέρσον άρχισαν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τον δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ. Το πλεονέκτημα της έδρας αυτή τη φορά μεταφέρεται στους Πειραιώτες, με τον «Πίνχας» να γνωρίζει πολύ καλά πως για να έχει η ομάδα του ελπίδες για τον τίτλο, θα πρέπει να υπερασπιστεί στο απόλυτο την έδρα της. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει τα κενά διαστήματα που είχε στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη. Αλλωστε, η θέληση των «ερυθρόλευκων» για νίκη φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις ενός εκ των πρωταγωνιστών του ΟΑΚΑ, Σκούνι Πεν.

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πρέπει να κερδίσουμε! Να μπούμε στο παρκέ, να παίξουμε σκληρά, έξυπνα και να νικήσουμε, για να ισοφαρίσουμε. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι να νικήσουμε την Κυριακή».

Ο «Πίνχας» θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεσή του τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση του Αντριαν Ζίζιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του στο πρώτο παιχνίδι και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, εφιστώντας την προσοχή τους κυρίως στην περιφερειακή άμυνα. Ο «Ζοτς» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ευελπιστεί, έχοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, να κάνει το 2-0 φτάνοντας μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αθλητικός δικαστής

Οσον αφορά τη σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή για το κέρμα που δέχθηκε ο μάνατζερ του Ολυμπιακού, Σταύρος Ελληνιάδης, και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, η διοίκηση των «πρασίνων» αισιοδοξεί ότι δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα, λόγω της γενικότερης καλής συμπεριφοράς των φιλάθλων. Παράλληλα, για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό εκδόθηκαν 10.847 εισιτήρια, από τα οποία τα 3.600 είναι για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Χθες, πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων, διατέθηκαν 4.500 εισιτήρια έξω από το ΣΕΦ (θα είναι «αστακός» την Κυριακή) που θα είναι και σήμερα ανοιχτά από τις 10.00 έως τις 18.00. Τα 2.700 μαγικά χαρτάκια που έχουν απομείνει προς διάθεση είναι κυρίως εισιτήρια των 10 ευρώ.

– Δημοσιεύματα από τη Ρωσία ήθελαν τον Τζέι Αρ Χόλντεν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρίσκεται ένα βήμα από τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή