Διεκδικεί ξανά η Ρεάλ τον Μπέκαμ

Διεκδικεί ξανά η Ρεάλ τον Μπέκαμ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετάνιωσε και θέλει να κρατήσει και του χρόνου στις τάξεις της τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά φαίνεται ότι είναι πλέον πολύ αργά. Ο Αγγλος σταρ, που έχει πάρει τη «βασίλισσα» από το χέρι και την οδηγεί εδώ και λίγους μήνες στην κατάκτηση του πρώτου της τίτλου από το 2003, είχε απορριφθεί από τον σύλλογο τον Ιανουάριο κι έτσι συμφώνησε με την Λος Αντζελες Γκάλαξι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος προσέγγισε τον ατζέντη του 32χρονου μέσου και τη Λ.Α. Γκάλαξι θεωρώντας ότι υπήρχε περιθώριο ελιγμού.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλδερόν, είχε μάλιστα δηλώσει προχθές ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Μπέκαμ με τους Αμερικανούς που μπορεί να του επέτρεπε να μείνει στη Μαδρίτη. Ομως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Φρούδες ελπίδες

«Τίποτε δεν έχει αλλάξει. Δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει εδώ ο Μπέκαμ. Οι ελπίδες της Ρεάλ να κρατήσει τον παίκτη είναι φρούδες. Αυτό το πλοίο έχει ήδη σαλπάρει», είπε χαρακτηριστικά χθες ο ελληνικής καταγωγής βετεράνος διεθνής των ΗΠΑ, Αλέξης Λάλας, που πλέον είναι γενικός διευθυντής της Γκάλαξι.

Αυτά που όντως έχουν αλλάξει είναι το ενδιαφέρον του παίκτη να παίξει καλή μπάλα πριν αφήσει τη Μαδρίτη και η ιδέα που έχει πλέον γι’ αυτόν η Ρεάλ. «Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με τον Μπέκαμ κάναμε όλοι μας λάθος», εξομολογήθηκε την Κυριακή ο προπονητής του στη Ρεάλ, Φάμπιο Καπέλο.

Πάει άλλωστε πολύς καιρός αφότου ο κ. Καλδερόν είχε πει για τον παίκτη πως «πρόκειται για έναν μέτριο ηθοποιό που ζει στο Χόλιγουντ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή