Οι Σπερς 2-0 και ραντεβού στο Κλίβελαντ

Οι Σπερς 2-0 και ραντεβού στο Κλίβελαντ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν οι Ντάνκαν, Πάρκερ και Τζινόμπιλι έχουν κέφια σχεδόν καμιά άμυνα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Και όταν μάλιστα οι τρεις τους σε τελικό NBA σκοράρουν τους 78 από τους 103 πόντους της ομάδας τους, τότε οι Σπερς είναι αδύνατο να ηττηθούν. Οχι μόνο από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά πιθανότατα από καμιά ομάδα στον κόσμο. Ετσι, μετά το 103-92 στον δεύτερο τελικό, τα «σπιρούνια» προηγούνται με 2-0 νίκες, ενώ η σειρά, πλέον, μεταφέρεται στο Κλίβελαντ. Από την πλευρά των ηττημένων αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ότι ένας… Τζέιμς δεν φέρνει την άνοιξη, καθώς το μεγάλο αστέρι των Καβαλίερς πάλευε και πάλι απελπιστικά μόνος, λαμβάνοντας ελάχιστη βοήθεια από τους Ιλγκάουσκας και Γκίμπσον. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται για τα τρία επόμενα παιχνίδια, στο Κλίβελαντ, αρχής γενομένης από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΣΠΕΡΣ: Πάρκερ 30, Τζινόμπιλι 25, Ντάνκαν 23, Φίνλεϊ 2, Μπόουεν 3, Ομπέρτο 4, Χόρι 5, Ελσον 6, Βον 2, Μπάρι 3, Ούντριχ.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ: Τζέιμς 25, Γκίμπσον 15, Γκούντεν 13, Πάβλοβιτς 10, Βαρεζάο 8, Ιλγκάουσκας 9, Τζόουνς 6, Μάρσαλ 5, Σνόου 1, Πόλαρντ, Νιουμπλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή