Οξυνση στα πλέι οφ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «κλίμα» έντασης τελείωσε ο πρώτος τελικός των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών, στον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε 7-6 τον Εθνικό, λόγω των παραπόνων των ανθρώπων του ηττηθέντος για τη διαιτησία των κ. Νάκου και Σκαλοχωρίτη και πολλοί φοβούνται ότι αυτό θα συνεχιστεί σήμερα, στον δεύτερο αγώνα, που θα γίνει στον Πειραιά στις 19.30. Στον Εθνικό έχουν ξεσηκωθεί, υποστηρίζοντας ότι αδικήθηκαν, και έως ένα σημείο έχουν δίκιο. Αναφερόμαστε σε μία από τις τρεις ποινές, που καταλογίστηκαν στον βασικό φουνταριστό του, Αντώνη Βλοντάκη, που, έτσι, έμεινε εκτός αγώνα σχετικά νωρίς. Παρά ταύτα, ο Εθνικός κέρδισε πολλές αποβολές, τις οποίες δεν αξιοποίησε. Καλό θα ήταν, λοιπόν, πρώτα όλοι να κάνουν αυτοκριτική και να δουν τα λάθη τους και, το κυριότερο, να «ρίξουν τους τόνους», ώστε οι αγώνες να γίνουν με ηρεμία.

Τη νίκη, που θα της εξασφαλίσει την 3η θέση και τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, θα επιδιώξει να σημειώσει απόψε (17.00) στην έδρα της η Βουλιαγμένη επί της Χίου. Στον πρώτο αγώνα νίκησε στα πέναλτι με συνολικό σκορ 14-13.

– Προσπάθησε και πήγε καλύτερα από ό,τι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Σπύρος Γιαννιώτης στο γκραν πρι του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης σε ανοικτό νερό, που διεξήχθη στη Σεβίλλη (Ισπανία). Κατέλαβε την 22η θέση στα 10 χιλιόμετρα, σε σύνολο 60 αθλητών.

«Πήγα καλύτερα από ό,τι στη Μελβούρνη (ήταν 31ος). Σίγουρα έκανα λάθη, αλλά ακόμα μαθαίνω. Χρειάζομαι αρκετή προπόνηση και αγώνες για να βελτιωθώ σωματικά και ψυχολογικά. Θέλω να είμαι μέσα στο γκρουπ των πολλών αθλητών, θα πρέπει, όμως, να φάω και άλλο ξύλο, αλλά να δώσω κιόλας. Ετσι μαθαίνεις, βελτιώνεσαι. Αυτή τη φορά δεν με επηρέασε το ξύλο. Το σώμα μου έχει γεμίσει χαρακιές, αλλά όπως με έκαναν, τους έκανα», είπε.

– Την 7η θέση κατέλαβαν οι Θ. Μπίμης – Αλ. Μάνος στις συγχρονισμένες καταδύσεις, στο γκραν πρι της Μαδρίτης (Ισπανία). Στο αντίστοιχο αγώνισμα γυναικών, οι Ι. Δραζίνου – Ντ. Γεωργάτου κατετάγησαν 8ες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή