Πιο κοντά στη Νυρεμβέργη

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν επιβεβαιωθεί η λαϊκή ρήση που λέει ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», τότε ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα μετακομίσει στη Γερμανία. Και αυτό γιατί η μετακίνηση του διεθνούς επιθετικού της ΑΕΚ στη Νυρεμβέργη κάνει καθημερινά όλο και πιο αισθητή την παρουσία της στα ΜΜΕ (Γερμανίας και Ελλάδας), με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της κυπελλούχου Γερμανίας, αλλά και του ιδίου του παίκτη, ο οποίος τόνισε σε γερμανική ιστοσελίδα: «Η Νυρεμβέργη με καλύπτει. Δεν θέλω όμως να φύγω ως προδότης από την ΑΕΚ».

Από την πλευρά του ο Μάρτιν Μπάντερ είπε: «Με την ΑΕΚ έχουμε ακόμη μία μικρή διαφορά στο οικονομικό μέρος», ενώ για τον παίκτη επισήμανε: «Θέλουμε τον Λυμπερόπουλο κι αυτός θέλει να έρθει σε εμάς». Οι δηλώσεις αυτές αλλάζουν άρδην το σκηνικό και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της «Ενωσης» ότι δεν παραχωρεί τον Μεσσήνιο.

Παράλληλα, τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την επιθυμία του Λυμπερόπουλου να πάρει μεταγραφή στη Νυρεμβέργη. Επίσης υποστηρίζουν ότι από τη διοίκηση του συλλόγου διαρρέεται πως θα γίνει νέα πρόταση 2,2 εκατ. ευρώ, συν τις εισπράξεις από ένα φιλικό των δύο ομάδων, με μίνιμουμ ποσό-εγγύηση, το οποίο θα μπει στα ταμεία της ΑΕΚ, τις 200 με 300 χιλ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ανοικτό παραμένει το θέμα Λαριβέι για την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ιταλικά δημοσιεύματα έφερναν τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό να έχει συμφωνήσει με την Κάλιαρι. Πάντως, την είδηση για συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο διέψευσε και ο ποδοσφαιριστής και ο ένας εκ των τριών εκπρόσωπών του.

Αναφορικά με τον Μανού, η περίπτωσή του έχει γίνει σίριαλ, ενώ ό ίδιος αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό να μετακομίσει στην Ελλάδα. «Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι από την Μπενφίκα. Στην τελευταία κουβέντα που είχε ο μάνατζέρ μου με τον κ. Σάντος, ο προπονητής είχε πει ότι βρίσκομαι στα πλάνα του. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μέσα στις επιλογές μου. Θα προτιμούσα να μείνω στην Πορτογαλία, επειδή η σύζυγός μου είναι έγκυος. Ομως, το συζήτησα μαζί της και δεν είναι αντίθετη στην ιδέα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Μαντούκα είναι φίλος μου και μιλάμε συχνά. Μακάρι να βρεθώ ξανά συμπαίκτης του. Αυτό είναι κάτι που θα το ήθελα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Β Στη λίστα με τους 10 καλύτερους αμυντικούς της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Ζεράλντο Αλβες, σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola», ενώ μέσα στη 10άδα περιλαμβάνεται και ο αδερφός του Μπρούνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή