ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ

Διοικητικές εξελίξεις

Ολα δείχνουν ότι οι διοικητικές αλλαγές θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα, ίσως και αύριο. Οι Γιώργος Σπανουδάκης και Φοίβος Μορίδης εξακολουθούν να διαψεύδουν πως υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου, όμως ο νυν πρόεδρος ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες μέλη του διοικητικού συμβουλίου για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές με τον κ. Μορίδη. Μάλιστα, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν αύριο στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία τους. Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος και παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Σπανουδάκης απαιτεί σημαντικά ανταλλάγματα για να παραχωρήσει μια χρεωμένη εταιρεία, η συμφωνία των δύο πλευρών πολύ δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί.

ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε τον Ολίβα

Η διοίκηση απλώς ανακοίνωσε αυτό που ήξεραν όλοι από τις προηγούμενες ημέρες. «O Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι ο νέος προπονητής. Ο Ισπανός τεχνικός, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στον πάγκο της Οσπιταλέτ, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τη διοίκηση της ΠΑΕ Αρη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΞΑΝΘΗ

Κοντά σε Βέλγο τεχνικό

Εντείνονται οι προσπάθειες του Χρήστου Πανόπουλου για τον αντικαταστάτη του Γιορν Αντερσεν. Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης έχει επαφές με πολλούς υποψήφιους τεχνικούς, ωστόσο, αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι θα είναι πιθανότατα Βέλγος.

ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ

Ανεμος… αλλαγής

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε σε χθεσινή του συνέντευξη πως τον ενδιαφέρει μια μεταγραφή από την Τσέλσι σε σύλλογο της Ιταλίας ή της Ισπανίας. Αν και έχει συμβόλαιο με τους κυπελλούχους Αγγλίας έως το 2010, ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού δήλωσε ότι στα 29 του χρόνια βρίσκεται στην τελευταία μεγάλη καμπή της καριέρας του και ότι δεν είναι πια σίγουρος για το αν υπάρχει ισορροπία στην Τσέλσι. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα του άρεσε να παίξει στη Μίλαν ή την Μπαρτσελόνα.

ΑΝΡΙ

Διάψευση για Μπάρτσα

Τόσο ο Τιερί Ανρί όσο και ο ατζέντης του διέψευσαν χθες το ρεπορτάζ του περιοδικού «Φρανς Φουτμπόλ», που αποκάλυπτε συμφωνία του παίκτη της Αρσεναλ με την Μπαρτσελόνα για μετακίνησή του στο «Καμπ Νου» αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Γάλλος στράικερ τόνισε με δηλώσεις του σε εφημερίδα ότι δεν έχει λάβει ακόμη αποφάσεις για το μέλλον του, ενώ άλλοτε δήλωνε αμετακίνητος από την Αρσεναλ.

ΠΑΡΜΑ – ΣΙΕΝΑ

Νέοι προπονητές

Νέους προπονητές απέκτησαν δύο από τις ομάδες που γλίτωσαν στο τέλος τον υποβιβασμό από το καμπιονάτο: Η Πάρμα πήρε τον Ντομένικο ντι Κάρλο, ενώ η Σιένα προσέλαβε τον Αντρέα Μαντορλίνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή