Δεν έχασε από τη διαιτησία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεωρήσαμε σώφρον να μην ασχοληθούμε με την τελευταία φάση του 3ου τελικού μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟ-Ολυμπιακού, αλλά με όσα διαβάσαμε και ακούσαμε χθες… παραφρονήσαμε.

Η συντριπτική πλειονότητα των μέσων στάθηκε στο φάουλ του Διαμαντίδη στον Πεν, που πράγματι κακώς δεν δόθηκε. Πάντα, όμως, μας αρέσει να κοιτάζουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη κατά τη διάρκεια του αγώνα να «σφυριχτεί» από το διαιτητικό τρίο σαν να έπαιζε στο ΣΕΦ και μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν τη διαιτητική μεταχείριση που είχαν την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» στο ΟΑΚΑ. Σε αρκετές φάσεις του αγώνα ο Παναθηναϊκός στερήθηκε πολύτιμους πόντους ή δέχθηκε άλλους που δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσουν. Και μιλάμε για κραυγαλέες περιπτώσεις, στις οποίες θα μπορούσε να έχει αποκτήσει σημαντική διαφορά στο σκορ.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Πίνι Γκέρσον ηττήθη διότι έχασε στις αγωνιστικές και ψυχολογικές λεπτομέρειες. Κέρδισε τις εντυπώσεις διότι είναι το αουτσάιντερ και προερχόμενος από μια «στείρα» περίοδο, πίστεψε στη νίκη και στον τίτλο.

Την Τετάρτη χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον καλύτερο Ολυμπιακό της χρονιάς κόντρα στον (ίσως) χειρότερο Παναθηναϊκό. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται πιο φρέσκοι από τον κουρασμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος αν δεν συνέλθει το τρεμπλ θα μείνει όνειρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή