Να πάμε για Ρεάλ ή για Βιγιαρεάλ;

Να πάμε για Ρεάλ ή για Βιγιαρεάλ;

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως αμφιβολία οι τελευταίες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος έκαναν τους «μπουκ» να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τα κέρδη που αποκόμισαν.

Ειδικά στην Ελλάδα, όπου έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε με τα εγχώρια πονηρά κριτήρια, οι παίκτες του Στοιχήματος πήγαν άπατοι. Σιγά μη δεν κερδίσει η Ρεάλ έλεγαν. Σιγά μη δεν πάρει βαθμούς η Μπέτις κόντρα στην αδιάφορη Οσασούνα. Επεσε μια ηχηρή πεντάρα και όλοι ψάχνονταν.

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική της «πριμέρα ντιβιθιόν» με τη Ρεάλ ισόβαθμη της Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι που υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, παίζουν στο Μπερναμπέου με την αδιάφορη Μαγιόρκα του Αγγελου Μπασινά. Στην Ισπανία δεν απαγορεύεται να προσφέρεις χρήματα σε μια ομάδα για να έχει έξτρα κίνητρο να κερδίσει.

Ετσι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως έγραψε και ο ισπανικός Τύπος, προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στους παίκτες της Μαγιόρκα για να νικήσουν. Φυσικά δεν αρκεί να το θέλουν, πρέπει και να μπορούν. Οσοι ντε και καλά θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το ματς, ας ρίξουν μια ματιά στο ειδικό κουπόνι που έχει ο ΟΠΑΠ για το παιχνίδι.

Σε παιχνίδια με αξιόλογες αποδόσεις ξεχωρίζουμε: Για νίκη τη Βαλένθια (314) κόντρα στην υποβιβασμένη ήδη Σοσιεδάδ. ΟΙ οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες για τη συντριβή από τη Λεβάντε οπότε τους χρωστάνε μια νίκη στο φινάλε. Φαβορί για τη νίκη και η πολύ καλή ομάδα ελπίδων της Ολλανδίας (264). Ισχυρή πιθανότητα νίκης για Λίλεστρομ (411), Ερεμπρο (324), Ζουβεντούδε (434). Ξεχωρίζουμε ορισμένα παιχνίδια που φαίνεται να υπάρχει ισοδυναμία και καλές πιθανότητες ισοπαλίας όπως το Γκέτεμποργκ-Καλμάρ (323), Μαριενχάϊμ-Τούρκου (365) και το Αρσεναλ Σαραντί-Εστουντιάντες (433).

Ας κλείσουμε με μια μικρή αιτιολόγηση υπέρ της πιθανότατης νίκης της πλέον φορμαρισμένης ομάδας των τελευταίων αγωνιστικών στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ σκοράρει ακατάπαυστα, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να νικήσει εκτός έδρας την απογοητευμένη ομάδα της Σεβίλης. Η απόδοση 3,10 αξίζει το όποιο ρίσκο, ειδικά όπως είναι η σημερινή κατάσταση των ομάδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή