Χώρο στους «φτωχούς» δίνει ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο

Χώρο στους «φτωχούς» δίνει ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ περιορισμένος (μικρότερος από 4 χιλιάδες) θα είναι εφέτος ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα διαθέσει ο Παναθηναϊκός και η απόφαση αυτή δεν θα αλλάξει, ακόμα κι αν η ζήτηση υπερκαλύψει την προσφορά. Είναι μια πιθανή εξέλιξη αυτή (μόνο την πρώτη ημέρα κατατέθηκαν 1.300 αιτήσεις), αλλά δεν θα αλλάξει την πολιτική της ΠΑΕ, η οποία δεν θέλει να μετατρέψει τη Λεωφόρο σε ένα κλειστό κλαμπ, «ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που δεν αντέχουν οικονομικά να αγοράσουν ένα διαρκείας, ή φίλαθλοι που λόγω απόστασης δεν θα έκαναν τακτική χρήση σε μία κάρτα διαρκείας. Πρέπει κι αυτοί να μπορούν να δουν μερικά παιχνίδια», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Αθανασόπουλος. Το σύνθημά του ήταν «Ολοι Λεωφόρο» και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέλυσε τη διαδικασία αγοράς και την τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ για τα διαρκείας.

Οι τιμές είναι ίδιες ή λίγο πιο φθηνές σε σχέση με την τελευταία χρονιά που έπαιζε η ομάδα στη Λεωφόρο, με έμφαση στην οικογενειακή κερκίδα. «Εχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό η επαναφορά της οικογένειας στα γήπεδα. Πέρυσι, σε μία κακή χρονιά για εμάς, η οικογενειακή μας θύρα ήταν πάντα γεμάτη. Αυτό έχει μείνει χαραγμένο στην καρδιά και το μυαλό όλων μας. Ηταν, σαν εικόνα, το πιο βαρύ ψυχολογικό φορτίο, μέσα στη δίνη των αρνητικών αποτελεσμάτων. Για τον λόγο αυτό αφιερώσαμε την καλύτερη θύρα του γηπέδου στις οικογένειες και τα παιδιά. Δεν υπάρχει οικονομικό κόστος εκεί. Υπάρχει ηθικό χρέος. Ζητάμε συγνώμη που δεν θα μπορέσουμε να τους καλύψουμε όλους τους περσινούς κατόχους. Υπάρχει όμως και το μέλλον και η προοπτική του νέου γηπέδου», είπε ο κ. Αθανασόπουλος.

Οπως τόνισε, όσοι είχαν διαρκείας την προηγούμενη χρονιά θα έχουν προτεραιότητα και μόνο αν δεν καλύψουν την προσφορά, θα εξυπηρετηθούν οι νέες αιτήσεις, με βάση τη χρονική προτεραιότητα. Τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από την TICKET CLUB, η οποία έχει οργανωθεί πολύ καλύτερα και δεν θα προκύψουν προβλήματα. Το θέμα των συνδεσμιακών εισιτηρίων παραμένει ανοικτό: «Δεν έχει οριστικοποιηθεί και θεσμοθετηθεί ο νέος τρόπος και οι όροι λειτουργίας των συνδέσμων. Συζητάμε με συγκεκριμένους συνδέσμους, οι οποίοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις, πρωτίστως της ΠΑΕ και σε δεύτερο επίπεδο του νόμου. Τα μέλη των συνδέσμων αυτών θα καταλαμβάνουν τις θύρες 13 και 14».

– Από την Αργεντινή προέρχεται το επόμενο μεταγραφικό σενάριο και αφορά τον 30χρονο επιθετικό της Εστουντιάντες, Εζεκίελ Κάρλος Ματζιόλο. Από τον Παναθηναϊκό δηλώνεται άγνοια για το θέμα, ενώ (για πρώτη φορά) ο Πεσέιρο διέψευσε στην Πορτογαλία δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός πήγε να μπει σφήνα στη Σπόρτινγκ για να αποκτήσει τον 22χρονο σέντερ μπακ της Κρουζέιρος, Γκλάντστοουν.

– Σήμερα στις 11 το πρωί, υπογράφεται από τον Θαν. Γιαννακόπουλο η σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή