Αθλητές με μεγάλη καρδιά άνοιξαν πανιά

Αθλητές με μεγάλη καρδιά άνοιξαν πανιά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παλαιστές, πολίστριες, άλτες και, φυσικά, ιστιοπλόοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σκοπούς του ιδρύματος «Ελπίδα» και πήραν μέρος στο κύπελλο, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας. Την πρωτιά κατέκτησε το σκάφος «Joop» και κυβερνήτη τον «γερόλυκο» της ιστιοπλοΐας ολυμπιονίκη, Τάσο Μπουντούρη και πλήρωμά τους, επίσης, ολυμπιονίκες, Λάμπρο Παπακώστα, Στέλιο Μυγιάκη και τους Σπύρο Δήμου και Κωνσταντίνο Τσιγκαρά. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 33 Ελληνες ολυμπιονικες διαφόρων αθλημάτων. Από τον Τάσο Μωυσίδη (ελληνορωμαϊκή πάλη) μέχρι τις Μωραΐτη και Μελιδώνη (πόλο). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το «Ωκεανός» (Τ. Παπαθανασίου, Π. Παπαθανασίου, Γιακουμίδου, Φασιάνη, Μωραΐτη) και το «Ωκύαλος» (Κωστοπούλου, Τσουλφάς, Χατζηιωαννίδης, Καρτάλης, Κωνσταντίνου). Στα σκάφη «IMS Α΄» πρώτευσε το «Βrisot- Χ» (Νεστορή – Νάκης) και στα «IMS. το «Εωνικι 1» (Αναγνωστοπούλου – Λυμπεράκης).

– Στο Κασκάις της Πορτογαλίας θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι μας, προκειμένου να πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, από το οποίο θα κριθεί το 70% των προκρίσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Από την Πορτογαλία προκρίνονται μόνο οι χώρες.

– Από τις 19 έως τις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανοιχτής θάλασσας, «Ρεγκάτα Αιγαίου». Τα σκάφη θα ξεκινήσουν από τη Μυτιλήνη, θα πάνε στον Μόλυβο, τη Λήμνο και θα καταλήξουν στη Σκόπελο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή