Λεμονής και Ιβιτς περιμένουν έγκριση

Λεμονής και Ιβιτς περιμένουν έγκριση

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, αναφορικά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί οι Λεμονής – Ιβιτς, περιμένουν να εγκριθούν κάποιοι από τους παίκτες που έχουν ζητήσει από τη διοίκηση, ενώ θα μάθουν και για ποιους άλλους θα μπορούν να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Για όλα αυτά βέβαια σημαντικό ρόλο τα χρήματα που είναι διατεθιμένος να ξοδέψει ο πρόεδρος των «ερυθρολέυκων», Σωκράτης Κόκαλης. Η υπόθεση Ρόμενταλ, μπορεί να έχει κουράσει, εξαιτίας των πολλών επεισοδίων που έχει, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να κλείσει θετικά. Ο Δανός τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι να πάρει στα χέρια του την επίσημη και ολοκληρωμένη πρόταση των Πειραιωτών, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται και για το θέμα του Κώστα Μήτρογλου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές και το μόνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού του εκπροσώπου του με την ομάδα της Γκλάντμπαχ, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Για τη θέση του στόπερ, ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι είναι ο παίκτης που θέλει ο λεμονής, ωστόσο το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής (4,5 εκατ. ευρώ) αποτελεί εμπόδιο, το οποίο, μάλλον, είναι αξεπέραστο. Παράλληλα και οι πιθανότητες να αποκτηθεί ως δανεικός είναι λιγοστές. Εάν, τελικά, η περίπτωσή του ναυαγήσει οριστικά τότε ο Μπρούνο Τσιρίλο θα δεχθεί και επίσημη πρόταση από τον Ολυμπαικό.Ο 31χρονος Ιταλός, μιλώντας στο «Sportime. gr» διευκρίνισε ότι δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη κρούση από τους πρωταθλητές, επισημαίνοντας ότι θα του άρεσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αν και η κατάσταση δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Ιλια Ιβιτς, από τη μέρα που ο τελευταίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής, για ενδεχόμενη μετακίνησή του στον Πειραιά.

Θολό παραμένει το τοπίο στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει και το μεγαλύτερο βάρος. Ο Τόμασον αποτελεί τον πρώτο στόχο, ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τος προθέσεις της διοίκησης της Βιγιαρεάλ. Εάν ο ισπανικός σύλλογος ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, τότε ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην «πριμέρα ντιβιθιόν».

Στην αντίθετη περίπτωση ο ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό του. Βέβαια, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν με μεγαλύτερο το οικονομικό, καθώς ο παίκτης αξιώνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή