Στο Αλεξάνδρειο για το «εισιτήριο» της Ευρωλίγκας

Στο Αλεξάνδρειο για το «εισιτήριο» της Ευρωλίγκας

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αμερική λένε πως στα πλέι οφ και στους τελικούς του NBA ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άντρες. Ηρθε η ώρα, λοιπόν, για Αρη και Πανιώνιο να αποδείξουν σήμερα ποιος αξίζει να παίξει την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα και ποιος όχι.

Στις 18.45 στο Αλεξάνδρειο, «κιτρινόμαυροι» και «κυανέρυθροι» συγκρούονται για τελευταία φορά στον πέμπτο μικρό τελικό της Α1 με φόντο την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στο χρήμα και τη δόξα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Οι δύο ομάδες μετά από τέσσερα παιχνίδια είναι ισόπαλες με 2-2 (η κάθε μία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της) και όλα θα κριθούν από την έκβαση του σημερινού αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε στην παράταση το τέταρτο παιχνίδι στο Ελληνικό, κάτι που φαίνεται και μέσα από τα λόγια του Μάικ Ουίλκινσον: «Αν μπούμε σε διαδικασία εξέτασης των λαθών, θα έχουμε κάνει ένα ακόμη. Θα πρέπει να μας απασχολεί το πέμπτο παιχνίδι. Δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και θεωρώ ότι όλα είναι στο χέρι μας», υπογράμμισε ο Αμερικανός φόργουορντ. Παράλληλα, το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε μεσημεριανή προπόνηση στην οποία μάλιστα πήρε μέρος και ο Γιώργος Καλαϊτζής, του οποίου η συμμετοχή κρινόταν αμφίβολη.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Αρης κοινοποίησε στους φιλάθλους τις ώρες που μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια της αναμέτρησης, στην οποία θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ εκτός από τις θύρες 2 και 3. Από την άλλη, στην ομάδα του Λούκα Παβίσεβιτς επικρατεί ενθουσιασμός από τη μεγάλη ανατροπή στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και αισιοδοξία για την έκβαση της σημερινής αναμέτρησης. Οι «κυανέρυθροι» αναχώρησαν χθες το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τους Αρσλάν, Καυκή, Βασιλόπουλο και Χάτσον, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, να «βγάζουν» κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Παβίσεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ευελπιστεί να δει από τους παίκτες του το ίδιο αγωνιστικό πάθος που επέδειξαν και στα τελευταία λεπτά του τέταρτου μικρού τελικού στο Ελληνικό, όταν και «γύρισαν» ένα ματς το οποίο έμοιαζε χαμένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή