Φωτιές στην Μπαρτσελόνα άναψε η «Sun»

Φωτιές στην Μπαρτσελόνα άναψε η «Sun»

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση σε Αγγλία και Ισπανία προκάλεσε αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Σαν” ότι η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να αντικαταστήσει τον προπονητή της, Φρανκ Ράικαρντ, με τον τεχνικό της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Η εφημερίδα του Λονδίνου αναφέρει ότι οι Καταλανοί θέλουν να διώξουν τον Ολλανδό μετά την αποτυχία της Μπαρτσελόνα να διατηρήσει τα εγχώρια τουλάχιστον σκήπτρα κι έχουν ως πρώτο στόχο τον Αλσατό, ενώ γαλλικά ρεπορτάζ έφεραν τον κ. Βενγκέρ να έχει συναντήσει τον διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Φεράν Σοριάνο στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

Ηταν βέβαιοι

Αρχικά θεωρείτο βέβαιο ότι η συνάντηση αυτή είχε αντικείμενο το ενδεχόμενο μεταπήδησης του Τιερί Ανρί στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, πηγές από τα ανώτερα κλιμάκια στο Καμπ Νου τόνιζαν στη “Σαν” ότι θέμα της συζήτησης ήταν και το μέλλον του ίδιου του προπονητή της Αρσεναλ.

Ο Γάλλος είναι πάντα υπερήφανος για το ότι τηρεί τα συμβόλαιά του. Μένει ένας ακόμη χρόνος για το συμβόλαιό του με τους “κανονιέρηδες” και πρόσφατα δήλωσε ότι θα το τιμήσει. Ομως η αποχώρηση του αντιπροέδρου Ντέιβιντ Ντιν τον Απρίλιο έχει φέρει τον κ. Βενγκέρ και τον Ανρί πιο κοντά στην έξοδο.

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα το δημοσίευμα διαψεύδεται, με τον πρόεδρο των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα, να επιμένει ότι τόσο ο κ. Ράικαρντ όσο και οι Ροναλντίνιο και Ετό θα παραμείνουν στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν.

Απαντώντας σε σχόλια μέσων ενημέρωσης ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας έχουν μεγάλη αγάπη στα νυχτοπερπατήματα, ο κ. Λαπόρτα είπε ότι «θα εφαρμοστεί αυστηρά ο νέος κώδικας πειθαρχίας της ομάδας και καμιά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά δε θα γίνει αποδεκτή». Ζήτησε ακόμη «μεγαλύτερη αφοσίωση», όπως είχε πει και το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας διαμαρτυρίες μέσα στην ομάδα. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα Τσάβι απάντησε ότι οι παίκτες υποφέρουν περισσότερο από υπερβολική αυτοπεποίθηση παρά από έλλειψη αφοσίωσης.

Με ή χωρίς Καπέλο;

Από την άλλη μεριά στη Ρεάλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσουν και τον επόμενο χρόνο με τον Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο ή θα επιλέξουν τον Μπερντ Σούστερ, τον τεχνικό της Χετάφε. Ο κ. Καπέλο πάντως δήλωσε ότι σε περίπτωση αποχώρησής του σκέπτεται να σταματήσει εντελώς την προπονητική, «αφού έχω ήδη προπονήσει τις καλύτερες ομάδες», όπως είπε.

– Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στη Ρεάλ ο Ρομπέρτο Κάρλος από την Τουρκία όπου έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους οπαδούς της νέας ομάδας του, της Φενερμπαχτσέ. Ο Βραζιλιάνος προειδοποίησε ότι η Ρεάλ θα μείνει χωρίς πεπειραμένους παίκτες και μόνο με νεαρούς ταλαντούχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή