Αύξηση μελών και… διαρκείας

Αύξηση μελών και… διαρκείας

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις χιλιάδες ευρώ τα πιο ακριβά και 400 ευρώ τα φτηνότερα θα στοιχίζουν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο. Κυκλοφορούν από σήμερα και αρχικά θα είναι 13.500, με την προοπτική να αυξηθούν κατά 6.000 ακόμα (19.500 συνολικά) αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος εισιτήριο διαρκείας να είναι μέλος του Ολυμπιακού. Οσοι δεν είναι, πρέπει να καταβάλουν ακόμα 60 ευρώ για την εγγραφή τους. Η παρουσίαση έγινε χθες από τον Γιάννη Μόραλη, ο οποίος θέλησε να αποσυνδέσει την αγορά των διαρκείας από τις μεταγραφές που θα γίνουν. «Στόχος του Ολυμπιακού είναι κάποια στιγμή να αυτοδιοικείται. Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τον κόσμο ότι δεν έχουν γίνει ακόμα μεταγραφές, αλλά ακόμη κι έτσι, είμαστε σίγουροι ότι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα ικανοποιήσουν τον κόσμο. Σκοπός της διοίκησης είναι ο ισοσκελισμός των εξόδων και να είμαστε ικανοποιημένοι και από την ανταπόκριση των οπαδών μας τα τελευταία χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και οι κάτοχοι θα μπορούν να έχουν μόνο ένα στο όνομά τους. Για παιδιά έως 14 ετών θα υπάρχει έκπτωση 15%, ενώ όπως κάθε χρόνο οι φίλαθλοι με ειδικές ανάγκες θα μπαίνουν ελεύθερα από τις εισόδους Α1-Α2 του γηπέδου. Οσοι κάτοχοι παλιών διαρκείας διετίας-τριετίας θελήσουν να αποκτήσουν κάρτα VIP, θα έχουν 10-15% έκπτωση. Στην περίπτωση αυτή, οι κάτοχοι των τριετίας θα πληρώσουν 2.550 ευρώ αντί για 3.000 και αυτοί των διετίας 2.800 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την αίθουσα Τύπου στο Καραϊσκάκη, από σήμερα μέχρι τις 14 Ιουλίου (10.00-18.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10.00-15.00 το Σάββατο). Αναλυτικά οι θύρες: VIP 3.000 ευρώ, Θύρα 33: 1.750 ευρώ, 14-15: 1.000 ευρώ, 11-12-16-17: 700 ευρώ, 21-22-23: 500 ευρώ, 1-2: 400 ευρώ.

– Στην Αργεντινή για τον Μάρκος Μονταΐνι αλλά και για επαφές με άλλους παίκτες που βρίσκονται στα υπ’ όψιν θα κάνει ο Ιλια Ιβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να φτάσει σήμερα στη χώρα της Ν. Αμερικής.

– Δημοσίευμα της «Marca» κάνει λόγο για πρόταση του ΟΣΦΠ στον Φρανθίσκο Παβόν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπόλτον.

– Επαφές με τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει ότι είχε ο Ζακ Αμπαρντοναντό. «Είναι δελεαστική αυτή η προοπτική, αλλά παραμένει στάσιμη. Προτιμώ να αγωνιστώ σε Αγγλία, Ισπανία ή Ιταλία, όπου έχω κάποιες επαφές» είπε ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός της Νις.

– Και τυπικά αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Μίλος Μάριτς. Το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει και ακολούθησε ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

– Δεδομένη θεωρούν στον Ολυμπιακό τη συμφωνία με τη Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή