Βλέπουμε Χετάφε και «Κόπα Αμέρικα»

Βλέπουμε Χετάφε και «Κόπα Αμέρικα»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, με το οποίο κλείνει και τυπικά η σεζόν στην Ισπανία, είναι ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ της Σεβίλλης και της Χετάφε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης. Το βάρος του φαβορί, δεν χωρά αμφιβολία, πέφτει στη νικήτρια του κυπέλλου UEFA. Σε αυτό συμφωνούν και οι μπουκ που έδωσαν απόδοση 1,80 για νίκη της Σεβίλλης, 3,20 για την ισοπαλία και 3,50 για τη νίκη της Χετάφε. Σεβόμαστε τη Σεβίλλη αλλά οφείλουμε να προσέξουμε την ομάδα και τον προπονητή της που κέρδισαν τις εντυπώσεις φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Μπρεντ Σούστερ μεθοδικά και αθόρυβα έχει δημιουργήσει μια ομάδα με πειθαρχία, χωρίς να περιορίζει το ταλέντο των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι αναγνωρίζουν την αναβάθμισή τους από τη δουλειά του τεχνικού τους. Επιπλέον η Χετάφε θεωρώ ότι είναι πιο διψασμένη από τη Σεβίλλη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της. Αυτό σε συνδυασμό με το χαλάρωμα των Σεβιγιάνων, μετά το ευρωπαϊκό τρόπαιο, μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτό το ματς θα κινηθεί μεταξύ του Χ και του διπλού.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού δεν ξεχωρίσαμε κάποιο ισχυρό φαβορί. Σαν ισχυρό σημείο υπολογίζουμε τη νίκη της Λίλεστρομ (335) επί της κουρασμένης (έπαιζε την Πέμπτη) Σταρτ. Από τα ματς του Σαββατοκύριακου προτιμάμε να ξεχωρίσουμε παιχνίδια μεταξύ ομάδων που θεωρούνται ισοδύναμες ώστε με τις ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις που έχουν οι ισοπαλίες στη Νορβηγία, μια τριάδα να βγάζει πολύ καλό πολλαπλασιαστή κερδών. Τέτοια παιχνίδια θεωρούμε πως είναι: Τρόμσο-Στάμπαεκ (342), Κόνγκσβιγκερ-Μος (343), Μπόντο Γκλιμτ-Σόγντκαλ (345) και Βίκινγκ-Μπραν (355).

Την Τρίτη αρχίζει και το περίφημο «Κόπα Αμέρικα». Ανοιχτό ποδόσφαιρο, ταχύτητα, φουλ επίθεση και κατά συνέπεια σπουδαίο θέαμα. Συνήθως οι έμπειροι παίκτες αφήνουν την πρώτη αγωνιστική για να δουν σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες. Βλέποντας το πρόγραμμα ξεχωρίζουμε ως φαβορί την Ουρουγουάη απέναντι στο ανανεωμένο Περού. Σας συνιστούμε να αποφύγετε τα παιχνίδια Αργεντινής – ΗΠΑ και Βραζιλίας – Μεξικού με υποψία πιθανής παγίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή