Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΒC

Ακατάλληλος ο Ερικσον

Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον αποτελεί μια μάλλον περίεργη επιλογή για τους νέους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν υπάρχει και καμιά εγγύηση ότι αυτός θα αποδεχθεί την πρότασή τους. Δεν φαίνεται να είναι ο κατάλληλος για τη Σίτι. Στα 60 του πια δύσκολα θα έχει την όρεξη να χτίσει μια ομάδα από την αρχή. Επιπλέον, η αξιοπιστία του έχει πληγεί πολύ σοβαρά από την επίδοσή του ως προπονητής της Εθνικής Αγγλίας στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά κυρίως σε αυτό. Στο τέλος της διοργάνωσης κατάντησε μια γελοιοποιημένη καρικατούρα, μια ξοφλημένη υπόθεση. Δεν έχει πάψει όμως να τραβάει σαν μαγνήτης τα φώτα των μέσων ενημέρωσης, και σίγουρα θα συνεχίσει έτσι. Γι’ αυτό η πρόσληψή του είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι για τον κ. Θάκσιν Σιναουάτρα, αν αναλάβει τελικά τις τύχες της Σίτι. Σίγουρα, ο κ. Ερικσον μπορεί να αντιπαρατάξει τις επιτυχίες του σε συλλογικό επίπεδο, αν και από τότε πάει καιρός.

ΟLΕ

Ρομάν, ο Ελευθερωτής

Είναι χάρη στον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε που η Μπόκα Τζούνιορς είναι και πάλι νικήτρια του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες (δηλ. Κύπελλο των Ελευθερωτών). Αυτός μίλησε στους νεότερους και τους λιγότερο νέους για να μη σκοντάψουν στο τελευταίο σκαλοπάτι, για να παίξουν με βάση τον ρυθμό του, για να σταματήσουν τον ρυθμό της Γκρέμιο, και για να κρατήσουν την μπάλα όπως έκανε ο ίδιος ο Ρομάν. Και κυρίως, σκόραρε και τα δύο γκολ του αγώνα μέσα στη Βραζιλία βουβαίνοντας τις δεκάδες χιλιάδων που ήταν στο γήπεδο και χαρίζοντας τον έκτο τίτλο στην Μπόκα. Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε είναι ο νέος Ελευθερωτής. Στα πόδια του και στην ευφυΐα του υποκλίθηκε ολόκληρη η ήπειρος. Σ’ ευχαριστούμε, Ρομάν!

ΜΑRCΑ

Ανταλλαγή Ραϊκόνεν-Αλόνσο;

Η φημολογία για τις μεταγραφές στη Φόρμουλα 1 είναι μεγάλη κάθε καλοκαίρι, όταν και γίνονται οι περισσότερες διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με γερμανικό περιοδικό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο Κίμι Ραϊκόνεν δε θα συνεχίσει στη Φεράρι το 2008, κάνοντας εφικτή μια ανταλλαγή με τον απογοητευμένο Φερνάντο Αλόνσο της Μακλάρεν. Υστερα από μόλις επτά γκραν πρι, στη Φεράρι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον Φινλανδό. Πέρα από την επιστροφή του στην ομάδα όπου ήταν για χρόνια, η Φεράρι εξετάζει και την πιθανότητα μεταγραφής του στη Γουίλιαμς ή ακόμη και στην Τογιότα, που αναζητεί αντικαταστάτη του Ραλφ Σουμάχερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή