Θέλει αμυντικό, πιέζει για Μανού

Θέλει αμυντικό, πιέζει για Μανού

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο επιθετικός έγινε αμυντικός! Την ώρα που τα σενάρια για απόκτηση ενός επιθετικού από την ΑΕΚ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λυμπερόπουλο, ήταν ικανά να γραφτεί βιβλίο, ο Φερέρ κοιτάζει και την αμυντική γραμμή της ομάδας του. Και δεν έχει άδικο, γιατί μέχρι στιγμής και λόγω των αποχωρήσεων, θεωρείται η πιο αδύναμη. Ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, του Φεντερίκο Χαβιέρ Ασκάρατε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο δον Λορένθο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του 23χρονου Αργεντίνου παρακολουθώντας τον στα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος με τη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος». Παράλληλα, έχει ακούσει κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις του και από τους γνωστούς του στην Ισπανία.

Σημαντικό ρόλο για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση παίζει και το γεγονός ότι ο Ασκάρατε μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην ομάδα της αρεσκείας του, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που και το κόστος είναι μικρό, το πιθανότερο είναι να γίνει κίνηση να αποκτηθεί από την ΑΕΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η υπόθεση Μανού. Η «Ενωση» έστειλε τελεσίγραφο στην Μπενφίκα διαμηνύοντας πως αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο ώς τη Δευτέρα, θα στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του δεξιού χαφ. Η στάση των «αετών της Λισσαβώνας» έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ΑΕΚ και γι’ αυτόν τον λόγο προέβη σε μια τέτοια κίνηση.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και για τον Στέφανο Σορεντίνο. Η Τορίνο εξετάζει την περίπτωσή του ως εναλλακτική λύση εάν δεν καταφέρει ν’ αποκτήσει τον Αμπιάτι από τη Μίλαν. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πιο εύκολη και συμφέρουσα περίπτωση για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα, η εφημερίδα «La Stampa» σημειώνει πως η μεταγραφή του Ιταλού μπορεί να κοστίσει στην Τορίνο λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, που είναι το ποσό το οποίο ζητεί η ελληνική ομάδα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ, ο 16χρονος ομογενής, Αλεξ Νταρσίνος, που αγωνίζεται στην MBA (Montgomery Bell Academy), αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση από την ΑΕΚ για συμβόλαιο ενός έτους αντί του ποσού των 70.000 δολαρίων και θα έρθει στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό τον χρόνο, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θα βγάλει τα συμπεράσματά του για το αν ο Νταρσίνος θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή