Στο Λιμάνι ο Νούνιες

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγκυρα στο λιμάνι ετοιμάζεται να ρίξει ο Λεονέλ Νούνιες, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να έλθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του. Η χρυσή τομή με την Αρχεντίνος Τζούνιορς βρέθηκε περίπου στα 2,5 εκατ. δολάρια, ένα λιγότερο από το ποσό που ζητούσε η ομάδα της Αργεντινής από την ΑΕΚ, με τη διαφορά όμως ότι κρατάει το 30% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησής του. Αν όλα πάνε καλά, ο 23χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο.

Ο Νούνιες (13-10-84, 1,85 μ., 75 κ.) αγωνίζεται στην Αρχεντίνος Τζούνιορς τα τελευταία τρία χρόνια. Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια (τα 31 ως βασικός) και σημείωσε 13 γκολ. Την περυσινή έπαιξε σε 18 ματς (τα 6 ως βασικός) πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ την πρώτη του χρονιά στην ομάδα έπαιξε σε 9 παιχνίδια ως αλλαγή, χωρίς να πετύχει τέρμα. Πρόκειται για φορ περιοχής και η αναμενόμενη απόκτησή του σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν κινείται πλέον για άλλο σέντερ φορ. Θεωρεί ότι είναι καλυμμένος με τους Νούνιες, Κωνσταντίνου και Μπόρχα. Ο Μονταΐνι για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον είναι περιφερειακός επιθετικός. Ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπόκα Τζούνιορς (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) κρίνονται υπερβολικές για έναν παίκτη που είχε μόλις δύο συμμετοχές εφέτος.

Από την αγορά της Αργεντινής προέρχεται και ο επόμενος στόχος των «ερυθρολεύκων», ο οποίος όμως έχει ήδη πάρει άρωμα Ευρώπης. Πρόκειται για τον 27χρονο Αργεντίνο, Λουτσιάνο Γκαλέτι, νυν παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώην της Σαραγόσα. Παίζει δεξί χαφ και στον κεντρικό άξονα και έχει 13 συμμετοχές και τρία γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Γκαλέτι είχε «γεμάτη» χρονιά με τους «ροχιμπλάνκος» (36 συμμετοχές και 4 γκολ), αλλά η Ατλέτικο δεν πήγε καλά και αναζητεί άλλον παίκτη για τη θέση του, με το ενδιαφέρον της να στρέφεται προς τον Κουαρέσμα.

– Δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για τον Ζέντερ της Σπαρτάκ Μόσχας. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος στόπερ κοστολογείται δύο εκατ. ευρώ.

– Η απόλυση του Χουάν Καπαρός από τη Λα Κορούνια, παγώνει τις επαφές για την απόκτηση του Κολοτσίνι, μιας και κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Ντεπορτίβο και τις προθέσεις του για τον Αργεντίνο διεθνή.

– Ο ΟΣΦΠ ενημέρωσε τον Ρόμενταλ ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του και είναι ελεύθερος να επιλέξει άλλη ομάδα. Ο Δανός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την Γκαλατασαράι, αλλά η Τσάρλτον είναι πιο κοντά σε συμφωνία με τη Ρεν παρά με τους Τούρκους. Σε κάθε περίπτωση, ο Ρόμενταλ δεν πρόκειται να απασχολήσει άλλο τους «ερυθρόλευκους».

– Την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθούν οι Ταραλίδης, Παπάς για να ενημερωθούν επισήμως ότι είναι εκτός πλάνων για τη νέα περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή