Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LE ΜΟΝDΕ

Με φυλακισμένο προπονητή

Μετά το θετικό δείγμα τεστοστερόνης τον Απρίλιο του 2006 και την τιμωρία οκτώ ετών του Τζάστιν Γκάτλιν, τα σπριντ στις ΗΠΑ δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να αποκτήσουν το νέο τους αστέρι. Εχοντας πάρει την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005 στο Ελσίνκι, ο Τάισον Γκέι έλαμψε το περασμένο καλοκαίρι τρέχοντας τον Αύγουστο τα 100 μέτρα σε 9,84 δεύτερα στη Ζυρίχη και τα 200 μέτρα σε 19,68 δεύτερα τον Σεπτέμβριο στη Στουτγάρδη. Θεωρείται έτσι ο μόνος ικανός να κοντράρει τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Ασάφα Πάουελ. Το παράξενο όμως με τον 24χρονο Γκέι είναι ότι ο προπονητής του βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ο Λανς Μπράουμαν καταδικάστηκε πέρυσι για κατάχρηση κονδυλίων που προορίζονταν για πανεπιστημιακά προγράμματα, ωστόσο δεν έπαψε ποτέ να καθοδηγεί τον Γκέι, όπως και τους άλλους σπρίντερ του, τους Γουάλας Σπίερμον και Βερόνικα Κάμπελ.

ΤΗΕ ΤΙΜΕS

Ανακωχή στη Μακλάρεν

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο συμφώνησαν στην επιταγή της Μακλάρεν, πρωτοπόρου ομάδας της Φόρμουλα 1 φέτος, να σταματήσουν τις δηλώσεις που προξενούν αναστάτωση, όμως η αντιπαλότητά τους δεν μπορεί εύκολα να περιοριστεί. Πάντως, ο κανόνας του Ρον Ντένις, αφεντικού της Μακλάρεν, ήταν σαφής: Δεν θα ξαναμιλήσετε ο ένας για τον άλλον εκτός εάν βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο δωμάτιο, τους είπε. Ομοίως, όταν είναι μαζί θα πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους. Αυτό είναι απαραίτητο, δήλωσε ο κ. Ντένις, διότι ό,τι κι αν πει είτε ο ένας είτε ο άλλος γίνεται αντικείμενο υπερβολικής εκμετάλλευσης από τα μέσα ενημέρωσης. Φαίνεται ότι η Μακλάρεν προσπαθεί να μας πείσει ότι οι δύο οδηγοί είναι οι καλύτεροι φίλοι. Εμείς όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι γελοίο.

ΕL ΜUΝDΟ

Πλησίασε η Μπάρτσα

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει η δημοφιλέστερη ομάδα στης χώρα, όχι όμως με τη διαφορά που πολλοί φαντάζονταν, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν είναι πολύ μακριά της. Οι φίλοι της Ρεάλ είναι κάτω από έναν στους τρεις (32,8%), αλλά παραμένουν κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες πάνω από την «αιώνια αντίπαλο» (25,7%). Εκπληξη προκαλεί η πτώση της δημοτικότητας της άλλοτε αδιαμφισβήτητης τρίτης ομάδας στη χώρα, της Ατλέτικο Μαδρίτης, που με 4,3% μόνο βρίσκεται στην πέμπτη θέση πλέον, πίσω από τη Βαλένθια με 5,3% και την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 5,1%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή