Γυμνάστηκαν στο… αεροδρόμιο

Γυμνάστηκαν στο… αεροδρόμιο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μικρή… Οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι των αθλητριών της ρυθμικής γυμναστικής για το Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), όπου θα πάρουν μέρος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γυναικών (ατομικό) και νεανίδων (ανσάμπλ). Μια δίωρη καθυστέρηση της πτήσης των τουρκικών αερογραμμών από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη, είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η πτήση – ανταπόκριση για το Μπακού. Ετσι, η 16μελής αποστολή έμεινε 11 ώρες στην Κωνσταντινούπολη. Υστερα από επέμβαση των ιθυνόντων της ομοσπονδίας, η ομάδα μετέβη, με ευθύνη των τουρκικών αερογραμμών, σε ξενοδοχείο, όπου και κατέλυσε. Τα μέλη της αποστολής, πάντως, παραμένουν αισιόδοξα. «Τα κορίτσια βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ελπίζω να μη γίνουν λάθη και να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Αρκεί να μην έχουμε κάποιο τραυματισμό της τελευταίας στιγμής», δήλωσε η προπονήτρια του ανσάμπλ, Κυριακή Ανανιάδου. Η συνάδελφός της, στο ατομικό, Κυβέλη Χατζηβασιλειάδου πρόσθεσε: «Η Ελένη Ανδριόλα είναι έμπειρη και έχει πάρει μέρος σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις φέρνοντας καλές θέσεις. Ελπίζω ότι θα μπει σε τελικούς. Η Ευαγγελία Γκουτρουμπή έχει βελτιωθεί από πέρυσι».

– Τους ομαδικούς τίτλους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης παίδων – κορασίδων, πήραν οι Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης (παίδες) και το Περιστέρι. Στο σύνθετο ατομικό πρώτευσαν ο Ν. Ηλιόπουλος (ΑΓΟ Πάτρας) και η Σ. Μακαντάση (Πανιώνιος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή