Η Εθνική μπάσκετ «μαγνητίζει» τους Ελληνες φιλάθλους

Η Εθνική μπάσκετ «μαγνητίζει» τους Ελληνες φιλάθλους

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρώτη εμφάνιση της Εθνικής Ανδρών ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων, έπειτα από δύο χρόνια, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 1ου Eurostar αγώνα, με αντίπαλο την Μικτή Ευρώπης, έχει προκαλέσει μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων που διατίθενται από τα γραφεία της ΕΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ομοσπονδίας, οι θεατές της κορυφαίας αναμέτρησης που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στο ΟΑΚΑ, οι θεατές θα πλησιάσουν τις 10.000 (ήδη έχουν προπωληθεί 4.000 εισιτήρια), ενώ από χθες οι διεθνείς παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2005 και δευτεραθλήτριας κόσμου του 2006, έλαβαν την επίσημη πρόσκληση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η «παρέα» της Εθνικής ομάδας, αποτελούμενη από τους 13 παίκτες  που είχαν συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σερβίας και στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας, θα ανταμώσει και πάλι στο γήπεδο, το απόγευμα της Παρασκευής για να προπονηθεί, ενόψει του 1ου Εurostar αγώνα.

Ο «δράκος» διευκρίνισε ότι οι κλήσεις των διεθνών παικτών δεν σχετίζονται μ’ αυτές που θα κάνει για την προετοιμασία της ελληνικής ομάδας, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ισπανίας. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Κακιούζης, Παπαλουκάς, Ζήσης, Διαμαντίδης, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Σπανούλης, Βασιλόπουλος, Σχορτσιανίτης, Μπουρούσης, Παπαδόπουλος, Φώτσης.

Βράβευση Παπαλουκά

Τιμώμενο πρόσωπο του φιλικού παιχνιδιού θα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς που θα παραλάβει το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου μπασκετμπολίστα για το 2006, ενώ στην Αθήνα, θα έρθουν μεγάλες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ από το παρελθόν, όπως οι Ράτζα, Κούκοτς, Τσατσένκο, Μπέλοφ και πολλοί άλλοι.

Το «παρών» στο 1ο Εurostar, θα δώσουν και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας του ’87, οι οποίοι θα τιμηθούν για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ», στο «γκαλά» που έχει προγραμματισθεί να γίνει στην περιοχή της αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή