Ολα τα βλέμματα στο «Κόπα Αμέρικα»

Ολα τα βλέμματα στο «Κόπα Αμέρικα»

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ συγκεντρώνεται στο «Κόπα Αμέρικα» που ξεκινά σήμερα στη χώρα του Ούγκο Τσάβες, τη Βενεζουέλα. Τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν τη διοργάνωση έχουν φαβορί. Η Ουρουγουάη διαθέτει καλό σύνολο, αξιόπιστη άμυνα, έχει κάνει καλή προετοιμασία και εισέρχεται στη διοργάνωση με πρωταγωνιστικές αξιώσεις. Απέναντί της θα βρει την ανανεωμένη ομάδα του Περού και είναι σε θέση να ξεκινήσει με νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι της πρεμιέρας, έχουμε τους οικοδεσπότες αντιμέτωπους με τη Βολιβία. Ο παράγων έδρα αλλά και το επίπεδο των δυο ομάδων, δεν αφήνουν αμφιβολία για το ποιος είναι πιο κοντά στη νίκη. Αν δεν ενδιαφερόσαστε για αποδόσεις επιπέδου 1,25 αφήστε το καλύτερα. Από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν καλή περίπτωση είναι η Χιλή που παίζει με τον Ισημερινό και η νίκη έχει απόδοση 2,10. Γενικά στα πρώτα ματς οι ομάδες παίζουν με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα οπότε αξίζει τον κόπο να μελετήσετε επιλογές under.

Από τα πρωταθλήματα των σκανδιναβικών χωρών που γεμίζουν το κουπόνι τη θερινή περίοδο μπορούμε να ξεχωρίσουμε. Ισχυρά φαβορί για νίκη αλλά με χαμηλή απόδοση είναι: Ελφσμποργκ (111), Ντοχέντα (115), Νόρκεπινγκ (221), Χάκα (312). Παιχνίδια για νίκη με σχετικά καλή απόδοση: Μάλμε (113), Ελσίνκι (311), Ατβιντάμπεργκ (315), Σούντσβαλ (322).

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για ισοπαλία είναι: Λαντσκρόνα – Ντέγκερφορς (112), Λόγκφορντ – Κορκ (114). Να σημειώσουμε πως αυτό το κουπόνι έχει και παράγωγα. Υπάρχει λίστα για τον νικητή του «Κόπα Αμέρικα» όπου, όπως φαντάζεστε, κυριαρχούν οι μεγάλες δυνάμεις. Η Αργεντινή έχει απόδοση 2,60 και η Βραζιλία 2,75.

Επίσης συνεχίζεται η λίστα του τουρνουά τένις Γουίμπλεντον με τροποποιημένες αποδόσεις. Ο Φέντερερ, για παράδειγμα, έχει πέσει στο 1,30 ενώ ο Ναδάλ έχει απόδοση 6,00. Τέλος, για πρώτη φορά μετέχει του στοιχήματος και η ποδηλασία με τον περίφημο γύρο της Γαλλίας. Οσοι ασχολούνται ή γνωρίζουν ας ρίξουν μια ματιά. Μετά τα τρία πρώτα φαβορί οι υπόλοιπες αποδόσεις είναι μεγάλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή