Και ο Κλόζε στην Μπάγερν

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το επιθετικό δίδυμο της Εθνικής Γερμανίας, Λούκας Ποντόλσκι και Μίροσλαβ Κλόζε θα μπορεί να παρατάσσει πλέον η Μπάγερν Μονάχου, μετά την αγορά του δεύτερου χτες από τη Βέρντερ Βρέμης έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε άλλον ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Βρέμης, που προτίμησε να αποκομίσει κάποια χρήματα παρά να τον αφήσει να φύγει του χρόνου χωρίς να έχει κάποιο κέρδος, δεδομένης της διακαούς επιθυμίας της Μπάγερν να τον αποκτήσει. «Ηταν μια δίκαιη λύση και για τους δύο συλλόγους» είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η ριζική ανανέωση των Βαυαρών συνεχίστηκε έτσι με την όγδοη μεταγραφή του καλοκαιριού, που ανεβάζει το ποσό της φετινής της επένδυσης στα 70 εκατ. ευρώ. Ηδη έχει αγοράσει και τους Τόνι, Ριμπερί, Ζε Ρομπέρτο, Σόσα, Γιάνσεν, Σλάουντραουφ και Αλτιντοπ.

Ερικσον στη Σίτι;

Μετά από έναν χρόνο χωρίς δουλειά, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Ερικσον φέρεται κατά τη βρετανική τηλεόραση να τα έχει βρει με τη Μάντσεστερ Σίτι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας την υπογραφή συμβολαίου με τον 59χρονο Σουηδό προπονητή, αλλά ο «μεγαλομέτοχος εν αναμονή», Τάκσιν Σιναουάτρα, δήλωσε ότι έχει συναντήσει τον κ. Ερικσον και τον εκτιμά ιδιαιτέρως. Για να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του κ. Ερικσον όμως θα πρέπει ο κ. Σιναουάτρα να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξαγοράς του 75 τοις εκατό των μετοχών του συλλόγου, κάτι που αναμένεται να γίνει ως το τέλος της εβδομάδας αυτής.

Στην Αρσεναλ, το διοικητικό συμβούλιο απάντησε στο πρόσφατο τελεσίγραφο του Αρσέν Βενγκέρ προσφέροντάς του 50 τοις εκατό αύξηση στο νέο του συμβόλαιο και 45 εκ. ευρώ για μεταγραφές. Το συμβόλαιο του Αλσατού λήγει το επόμενο καλοκαίρι, και λέγεται ότι η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να τον περιμένει ως τότε.

Αυτός που δεν μπορεί να περιμένει στην Μπαρτσελόνα είναι ο Γιάγια Τουρέ, που δήλωσε χτες κατά την επίσημη παρουσίασή του ότι είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση. «Πραγματικά ήθελα να παίξω σε έναν σύλλογο σαν αυτόν και πρόκειται να τα δώσω όλα» είπε ο πρώην αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού και της Μονακό, που κόστισε στη «Μπάρτσα» μεταξύ 9 και 10 εκατ. ευρώ.

Το σίριαλ στην Ιταλία με τον Δαβίδ Σουάσο έλαβε τέλος, με την Ιντερ να εξασφαλίζει τελικά τη μεταγραφή του επιθετικού της Κάλιαρι, παρά τη «σφήνα» της Μίλαν την περασμένη εβδομάδα. Ο 27χρονος από την Ονδούρα υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή