Υψηλές συστάσεις για τον Πεσέιρο

Υψηλές συστάσεις για τον Πεσέιρο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρος για την επιτυχία του Ζοζέ Πεσέιρο εμφανίστηκε ο Κάρλος Κεϊρός, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα. «Οσο περνά ο καιρός, στον Παναθηναϊκό θα αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Γνωρίζει απόλυτα πως έρχεται σε ένα μεγάλο σύλλογο και θα διεκδικεί τίτλους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να τον εμπιστευτεί και δεν θα το μετανιώσει. Είναι προπονητής κλάσης» τόνισε το «δεξί χέρι» του Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως όταν ανέλαβε τη Ρεάλ, τον επέλεξε για πρώτο βοηθό του όχι επειδή ήταν φίλοι «αλλά γιατί τον θεωρούσα τον καλύτερο προπονητή του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Τον είχα μαθητή και γνώριζα τις δυνατότητές του. Η καριέρα του είχε προοπτικές, ήταν ο κατάλληλος».

Οσον αφορά στο προφίλ του Πεσέιρο, ο Κεϊρός τόνισε: «Το πρώτο που προσέχει είναι οι ομάδες του να είναι οργανωμένες. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει πάντα γρήγορες αντιδράσεις στο γήπεδο και ταχύτητα στην ομάδα του. Είναι ήρεμος σαν χαρακτήρας, ξέρει πώς να επιβάλλει την προσωπικότητά του στους παίκτες του. Δουλεύει πολύ και προσπαθεί να δίνει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του να πετύχουν. Ξέρει καλά να παίρνει το 100% στην προπόνηση και δημιουργεί συνθήκες ανταγωνισμού, ώστε όλοι να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Είναι άλλωστε πολύ φιλόδοξος. Του αρέσει αυτό που κάνει, το απολαμβάνει. Συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση. Είναι άριστος επαγγελματίας και δουλεύει πολύ».

– Εκλεισε και τυπικά η μεταγραφή του Δημούτσου από τον Ηλυσιακό. Ο 19χρονος μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

– Ανοικτό παραμένει το θέμα του Μπόβιο. Η Μάλαγα δεν αντέχει το συμβόλαιό του και μάλλον θα τον αφήσει ελεύθερο.

– Αρνητική απάντηση έδωσε ο Μουνιόθ στην Ουέλβα, περιμένοντας καλύτερη πρόταση.

– Διαψεύδουν οι «πράσινοι» ότι ενδιαφέρονται για τον Χιλιανό μέσο Σεμπάστιαν Πάρδο, της Φέγενορντ.

– Λόγω της τεράστιας ζήτησης, οικογενειακή εξέδρα θα γίνει και η θύρα 1 για να εξυπηρετηθούν μερικοί απ’ όσους έμειναν στη λίστα αναμονής. Το κόστος στη θύρα 1 είναι 400 ευρώ και 100 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί μετά το πρώτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή