Η Βραζιλία μπέρδεψε το «Κόπα Αμέρικα»

Η Βραζιλία μπέρδεψε το «Κόπα Αμέρικα»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά πλούσιο, για την εποχή, το νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Καθώς το τηλεοπτικό και μεταγραφικό ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων συγκεντρώνεται στο «Κόπα Αμέρικα», ας ξεκινήσουμε με τα παιχνίδια αυτά. Οι κλασικές συμβουλές των έμπειρων παικτών που συνιστούν να αποφεύγονται παιχνίδια στην πρώτη αγωνιστική, καθώς δύσκολα μπορείς να εκτιμήσεις πώς τελικά θα παρουσιασθούν οι ομάδες, αποδείχθηκε ορθή. Από τη στήλη είχαμε συστήσει να αποφευχθεί το ποντάρισμα στη Βραζιλία, σημειώνοντας την αίσθηση της παγίδας. Δεν πέσαμε έξω και ο «δικός μας» Νέρι Καστίγιο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, το παρθενικό του με την εθνική ομάδα του Μεξικού. Εκεί που κάναμε λάθος (και οι μπουκ) ήταν στο παιχνίδι Ουρουγουάης – Περού. Είχαμε εκτίμηση για την «τσελέστε» από τα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία πήγε πολύ καλά, αλλά δεν γνωρίζαμε όσο έπρεπε για την ανανεωμένη ομάδα του Περού που τελικά νίκησε με το ευρύ 3-0.

Πάμε όμως στα ματς που υπάρχουν μπροστά μας και τα οποία όλα παίζονται και μονά. Η γηπεδούχος Βενεζουέλα αντιμετωπίζει το Περού. Ολοι θα σκεφθούν να προτιμήσουν τους Περουβιανούς. Να ληφθεί όμως υπ’ όψιν πως μια ισοπαλία δεν θα κακοπέσει στους φιλοξενούμενους, αφού ο βασικός στόχος είναι να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Για το παιχνίδι Μεξικό – Ισημερινός ποντάρουμε στην ομάδα του Νέρι λόγω και ικανοποιητικής απόδοσης (1,80). Η Βραζιλία παίζει με τη Χιλή και όλοι υπολογίζουν ότι θα αντιδράσει. Καλύτερα να το αποφύγουμε. Φαβορί στα δύο παιχνίδια που κλείνουν το πρόγραμμα της Δευτέρας οι ΗΠΑ κόντρα στην Παραγουάη και η Αργεντινή με την Κολομβία.

Στα ευρωπαϊκά ματς έχουμε ένα γκρουπ ισχυρών φαβορί όπως: Τάμπερε (112), Σεντ Πάτρικς (113), Στάμπαεκ (325), Γκάις (314) και Νόρπεκινγκ (422).

Παρότι τα ποσοστά ισοπαλιών στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα είναι μικρά, ξεχωρίζουμε ένα γκρουπ αγώνων με ισχυρή πιθανότητα. Αυτά είναι: Βαλερέγκα-Βίγκινγκ (222), Σάντος-Γκρέμιο (233), Ιντερ Τούρκου-Χάκα (322), Σταρτ-Λιν (326) και Μιλικόσκι-Λάχτι (412).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή