«Αυλαία» με κύπελλα θέλει ο Ολιβερ Καν

«Αυλαία» με κύπελλα θέλει ο Ολιβερ Καν

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από μια 20ετή καριέρα γεμάτη επιτυχίες και τίτλους, ο Ολιβερ Καν ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τα γάντια του στο τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό όμως δεν έχει επηρεάσει τον 38χρονο τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θέλει η φετινή χρονιά να τελειώσει έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τους «Βαυαρούς»!

Τα χρόνια μπορεί να τον βαραίνουν, η όρεξη πάντως δεν του λείπει και το ιδανικό φινάλε είναι εξαιρετικά σημαντικό για εκείνον, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του στη γερμανική «Bild»: «Θέλω να κερδίσω τα πάντα φέτος. Η προηγούμενη σεζόν δεν ήταν επιτυχημένη ούτε για εμένα προσωπικά ούτε για την ομάδα μου, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Εχουμε μία πρόκληση μπροστά μας, να κατακτήσουμε όσους τίτλους διεκδικήσουμε. Τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ευρώπη». Οι «Βαυαροί» μπορεί να μην εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η παρουσία τους στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ τους προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτησή του μαζί με την Μπουντεσλίγκα και το Κύπελλο Γερμανίας.

Η προετοιμασία της Μπάγερν αρχίζει σήμερα και ο Καν θα λάβει σε αυτήν για τελευταία φορά ανταμώνοντας όμως με πολλά καινούργια πρόσωπα, τα οποία από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στην «Αλιάνζ Αρίνα».

Συνολικά εννέα είναι μέχρι στιγμής οι νέοι συμπαίκτες του Γερμανού τερματοφύλακα, ανάμεσά τους και οι Λούκα Τόνι, Φρανκ Ριμπερί και Μίροσλαβ Κλόζε. Πάντως, ο Καν αλλού ποντάρει για την επιτυχία της ομάδας και όχι πάνω στις καινούργιες μεταγραφές: «Ο Οτμαρ Χίτζφελντ είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή