Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SΡΟRΤ.ΕS

Τουρέ, όπως Βιεϊρά

Αν ο Γιάγια Τουρέ καθιερωθεί στο Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα, κάποιος στο Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου θα αισθάνεται δικαιωμένος. Το μεγάλο αστέρι της Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, πρότεινε σε διάφορες περιπτώσεις την αγορά του συμπατριώτη του από την Ακτή Ελεφαντοστού όταν ο Τουρέ είχε διαφορές με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε πως δεν άκουγε τις συστάσεις αυτές και κυνηγούσε άλλους ποδοσφαιριστές, όπως τον Νιγηριανό Ομπι Μίκελ, για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Αφρικανός σκόρερ χαρακτήρισε τον Γιάγια «νέο Πατρίκ Βιεϊρά», διότι «διαθέτει την ίδια διάπλαση, δύναμη και εντυπωσιακή τεχνική, αν και δεν είναι δική μου δουλειά να τον αγοράσω», όπως είχε πει τότε. Βέβαια, ο Γιάγια είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι αν ήταν να παίξει στην Πρέμιερσιπ θα προτιμούσε την Αρσεναλ αφού εκεί αγωνίζεται ο αδελφός του. Είχε μάλιστα δοκιμαστεί στην Αρσεναλ, αλλά ήταν τότε πολύ μικρός και ο Αρσέν Βενγκέρ τον απέρριψε.

ΤΗΕ DAILY ΤΕLΕGRΑΡΗ

Σερβικό τένις

Ούτε που μπορεί να φανταστεί κανείς τι πανηγύρι έχει να γίνει έξω από το κοινοβούλιο στο Βελιγράδι εάν κάποιος Σέρβος νικήσει στον τελικό του Γουίμπλεντον. Η τενιστικά μικρή αυτή χώρα έκανε σαν τρελή μετά το Ρολάν Γκαρός πριν από λίγες εβδομάδες όταν επέστρεψαν ύστερα από σπουδαίες εμφανίσεις στο τουρνουά της Γαλλίας οι τρεις ανατέλλοντες αστέρες του τένις της χώρας, οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Αννα Ιβάνοβιτς και Γιέλενα Γιάνκοβιτς. Η Ιβάνοβιτς, που έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο από τους συμπατριώτες της χάνοντας στον τελικό του τουρνουά στο Παρίσι, δείχνει πολύ σταθερή και ικανή. Μπορεί να θεωρείται η νέα Αννα Κουρνικόβα όσον αφορά στην ομορφιά, αλλά σε αντίθεση με τη Ρωσίδα, η Ιβάνοβιτς έχει ήδη κερδίσει τουρνουά, όπως έκανε τον περασμένο μήνα στη Γερμανία.

LΑ DERNIERE ΗΕVRΕ

Σαρκοζί υπέρ Γκι Ρου

Η άρνηση της γαλλικής ποδοσφαιρικής λίγκας να επικυρώσει το συμβόλαιο της Λανς με τον 68χρονο τεχνικό Γκι Ρου λόγω προχωρημένης ηλικίας, σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό που θέτει ως ανώτατο όριο τα 65 χρόνια, προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και του προέδρου της Γαλλίας. Ο Νικολά Σαρκοζί δήλωσε μέσω του επίσημου εκπροσώπου του ότι εκφράζει τη θλίψη του για την απόφαση αυτή και ότι θεωρεί πως «ο κανονισμός αυτός φαίνεται να είναι περισσότερο γερασμένος κι από τον ίδιο τον Γκι Ρου»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή